?>
Úszás: Hosszú Katinka az ISL versenyein szeretné visszanyerni korábbi formáját

A Nemzetközi Úszóliga (ISL) hat hetét szeretné felhasználni arra, hogy visszakerüljön arra a szintre, amelyen februárban volt, erről is beszélt az M1 aktuális csatornának szerdán Hosszú Katinka, aki az interjúban az előző hónapok nehézségeire és a tokiói olimpiára is kitért – írja az MTI.

Úszás: nagy a szigor és kinyílt a kassza az ISL-buborékban

Születtek jó időeredmények az úszók ISL-sorozatának első négy napja során, és máris kinyitott a kassza – a sikerek anyagi elismerést is hoztak magukkal.

Úszás: Hosszú Katinka két számban győzött hétfőn az ISL-en

A London Roar csapata nyerte az ISL-sorozat második fordulóját, de ennél sokkal fontosabb, hogy a magyar úszók remekeltek a Duna Arénában.

Úszás: Egy dobozból szedtem elő a versenyfelszerelésemet – Hosszú Katinka

Megváltozott csapattal vág neki a Nemzetközi Úszóliga (ISL) sorozatának az Iron-csapat és az olimpiai bajnok Hosszú Katinka, aki ezúttal nem vár magától világcsúcsokat és egyéni rekordokat.

ISL: koronavírusos az olasz klasszis, nem jön Budapestre

Pozitív lett a koronavírustesztje Federica Pellegrininek, az olaszok olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónőjének.

ISL: világsztárok érkeznek a Duna Arénába – pénteken indul a sorozat

Az idei év legnagyobb úszóeseménye pénteken kezdődik: a Duna Arénában 10 csapat részvételével rajtol az ISL-sorozat 2020-as idénye.

ISL: a teljes sorozatot, így a döntőt is Budapesten rendezik – NS-info

Mint beszámoltunk róla, a Nemzetközi Úszóliga (ISL) szeptemberben úgy döntött, hogy Budapesten, a Duna Arénában rendezi meg a sorozat második idényét, leszámítva a döntőt. A legfrissebb információk szerint a döntőt is Budapesten rendezik majd meg.

Úszás: Milák Kristóf is átesett a koronavírus-fertőzésen

Bár sokan erről beszéltek, az érintett nem erősítette meg, így akkor nem látott napvilágot az, ami szerdán már igen: Milák Kristóf is elkapta a koronavírust – a világbajnok úszó leghamarabb jövő hét csütörtökön kezdheti el újra az edzéseket.

Mi van a kulisszák mögött? Világversenyek a járvány idején

Negatív tesztek, pozitív példák. Erre törekszik most Magyarország, amely úszásban és cselgáncsban is rangos versenynek ad otthont: a hétvégén Budapesten indul újra az úszók ISL-sorozata, míg október 23-tól a Papp László Budapest Sportarénában rendezendő Grand Slamen már olimpiai pontokért küzd a nemzetközi cselgáncselit. De mi van a kulisszák mögött?

ISL: koronavírusos lett a hollandok olimpiai bajnok úszója

Nem indulhatott el Budapestre, a Nemzetközi Úszóliga (ISL) versenysorozatának e hét végi nyitóeseményére Femke Heemskerk, a hollandok olimpiai és világbajnoka, mivel megfertőződött a koronavírussal.

Zárt rendszerben – interjú Kapás Boglárkával

Pénteken rajtol az Európai Úszóliga (ISL) sorozata a Duna Arénában – a világbajnok pillangózó Kapás Boglárka ebben az évben a New York Breakers csapatát erősíti.

Úszás: lemondott utánpótlás-vezetőedzői posztjáról Petrov Iván

A Magyar Úszószövetség elnöki pozíciójáért kampányolt az elmúlt napokban, ezen a fronton elvérzett, hétfőn az utánpótlás vezetőedzői posztjáról is lemondott Petrov Iván.

Úszás: továbbra is Wladár Sándor a Magyar Úszószövetség elnöke

Tisztújító közgyűlést tartott vasárnap a Duna Arénában a Magyar Úszószövetség, és 178 igen, 1 tartózkodás, 1 nem szavazat mellett Wladár Sándort választották meg elnöknek.

Tokió 2020: Sós Csaba legalább két aranyban bízik

Legalább két aranyérem megszerzésében bízik a jövő évi tokiói olimpián Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya.

Úszás: Nincs forradalmi hangulat, csak munka van – Wladár Sándor

Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség regnáló elnöke hisz a stabilitásban, a programjában és a vele dolgozókban, úgy véli, jó esélyei vannak a vasárnapi tisztújító közgyűlésen.

Úszás: kuvaiti jelölt a FINA elnöki pozíciójáért

A kuvaiti kormány hivatalosan is támogatja Huszajn al-Muszallam pályázatát a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA elnöki posztjáért.

Úszás: Petrov Iván is indul a szövetség elnöki posztjáért

Augusztus végén tisztújító közgyűlés megtartásáról döntött a Magyar Úszószövetség elnöksége, noha a vezérkar mandátuma 2022-ig szólt volna. Pénteken kiderült, hogy a 2017 óta a szövetséget vezető Wladár Sándor mellett Petrov Iván, a Győri Úszó Sportegyesület vezetőedzője is indul az elnöki pozícióért.

Úszás: Muszáj úgy gondolkozni, hogy jövőre olimpia lesz – Sós

A szövetségi kapitány szerint az úszóknak muszáj azzal a tudattal készülniük, hogy jövőre meg tudják rendezni az idén nyárról a koronavírus-járvány miatt elhalasztott tokiói olimpiát.

Úszás: tovább forog a film – egy évet csúszik a „Katinka”

Az olimpia elhalasztása miatt egy évvel később láthatják a nézők az olimpiai bajnok Hosszú Katinka életéről szóló filmet.

Úszás: a britek junior Európa-bajnoka az orosz színeket választotta

A vizes sportágak nemzetközi szövetsége (FINA) hozzájárult, hogy ezentúl orosz színekben versenyezzen Tatiana Belonogoff, a britek junior Európa-bajnok úszója.