Úszás: „Igen!” – Kapás Boglárkát eljegyezték – képek

Eljegyezték Kapás Boglárkát, olimpiai bronzérmes, világbajnok és hatszoros Európa-bajnok magyar úszót. A hírt az úszónő párja, a szintén úszó Telegdy Ádám jelentette be egy kép kíséretében az Instagramon.

Úszás: Andrej Grecsin három év után visszatér

Andrej Grecsin, az oroszok olimpiai, világ- és Európa-bajnoki érmes úszója bejelentette, hogy a visszavonulása után három évvel újrakezdi a versenyzést.

Úszás: Szerencsés vagyok, hogy Magyarországot képviselhetem – Szabó Szebasztián

Először hihetetlennek tűnt a helyzet, most viszont már úgy készül a győriek kiválósága, Szabó Szebasztián, mintha „rendes” év lenne.

Úszás: meg kellett műteni a várandós Mutina Ágnest

Mint arról beszámoltunk, Bernek Péter és felesége, Mutina Ágnes június közepén bejelentette, hogy decemberre várják az első gyermeküket. Az Európa-bajnok úszónő az Instagramon ezúttal arról számolt be, hogy meg kellett műteni, de ő és gyermeke is jól van.

Nyílt vízi úszás: sorozat indul profiknak és amatőröknek

Három magyar tájegységen, három szabadtéri víztípusban kerül sor az open water tournament (OWT) elnevezésű versenyre július 11. és augusztus 22. között.

Úszás: vizsgaidőszak, edzővideók – így vészelte át a karantént Jakabos

A koronavírus-járvány alaposan felforgatta a sportolók életét is, Jakabos Zsuzsannának hosszabb ideig kellett nélkülöznie az uszodát, mint karrierje során bármikor. Olimpikon úszónőnk ezzel együtt nem érezte magát rosszul a szünet alatt, mert mindig volt tennivalója.

Úszás: Sztankovics Annának az olimpia előtt még kell egy rövid leállás

Lassan visszarázódik a szokásos napi rutinjába Sztankovics Anna is, aki a koronavírus-járvány miatt márciusban és áprilisban alig tudott úszni. Sőt, egy egész hónapig medencét sem látott... Április végétől aztán Balatonfűzfőn kapott lehetőséget az edzésre. A sportolónő a Borsod Online-nak mesélt az elmúlt hónapok tapasztalatairól, valamint a 2021-re tolt olimpiára való felkészülési terveiről. 

Úszás: Hatalmas kihívás a következő esztendő – Sós Csaba

Sós Csaba, az úszók szövetségi kapitánya is a helyszínen nézte végig a pénteki és szombati felmérőversenyt, ugyanakkor a jelen mellett természetesen már a jövőre is gondol.

Úszás: négy évre eltiltották a doppingoló argentint

A vizes sportágakat tömörítő nemzetközi szervezet (FINA) doppingolás miatt négy évre eltiltotta Guillermo Bertola argentin úszót, és megfosztotta a tavalyi Pánamerikai Játékokon szerzett ezüstérmétől.

„Lázadók vagyunk” – interjú Szilágyi Liliánával és Shane Tusuppal

Szilágyi Liliána, az FTC Európa-bajnok ezüstérmes úszója és amerikai edzője, Shane Tusup tökéletes összhangban dolgozik együtt: élni akarnak azzal az eséllyel, hogy elhalasztották az olimpiát.

Úszás: megvannak az idei ob-k új időpontjai – hivatalos

A Magyar Úszószövetség (MÚSZ) a hivatalos honlapján tette közzé az országos bajnokságok új időpontjait.

Úszás: a gyors kiesett a pikszisből Bernek Péternél

Gyermeket vár Mutina Ágnes, a korábbi Európa-bajnok úszó, férje, Bernek Péter ennek tudatában kifejezetten motiváltan készül az olimpiára.

Úszás: gyermeket várnak Mutina Ágnesék – fotó

A rövid pályás Európa- és világbajnok Bernek Péter, valamint szintén Európa-bajnok úszó felesége, Mutina Ágnes bejelentette, hogy decemberre várják az első gyermeküket.

Úszás: Nem biztos, hogy abbahagyom az olimpia után – Kozma

Már többször bizonyította a BVSC sportolója, Kozma Dominik, hogy képes jó eredményre, miként azt is, hogy van humorérzéke. A 29 éves versenyző elkezdte a felkészülést, egyelőre könnyített üzemmódban.

Úszás: Ebből a történetből nem jöhetek ki rosszul – Kenderesi

Bár úgy érezte, készen áll a tokiói olimpiára, Kenderesi Tamás nem bánkódik a halasztás miatt, úgy véli, a történtekből nem jöhet ki rosszul.

Úszás: Kapás Boglárka nem hajszolja a csúcsformát

Egyelőre „nem hajszolja a csúcsformát” a világbajnok Kapás Boglárka, ugyanakkor a várhatóan év végén sorra kerülő országos bajnokságon már szeretne olyan időt úszni 200 méter pillangón, amellyel megerősítheti olimpiai kerettagságát.

Tokió 2020: Hosszú riválisa örömmel vinné a spanyol zászlót

Örömmel vinné hazája zászlaját a jövő évi tokiói játékokon Mireia Belmonte, a spanyolok olimpiai, világ- és Európa bajnok úszója.

Úszás: Ki vezet jobban? Ki készülődik tovább? – Kapás Boglárka és Telegdy Ádám válaszolt!

Ezúttal Kapás Boglárka és Telegdy Ádám vállalkozott arra, hogy választ adjanak villámkérdéseinkre. A videóból többek között kiderül, hogy milyen sztereotípiát dönt meg Boglárka a vezetéssel kapcsolatban, ha mennek valahová, mit csinál Ádám, míg párja készülődik. Valamint a két úszó azt is elárulja, ki mozog otthonosabban a konyhában.

Úszás: virtuális közönségtalálkozó Cseh Lászlóval – kérdezzen Ön is!

Cseh Lászlóval folytatódik a Nemzeti Sport Instagram-oldalán meghirdetett Virtuális közönségtalálkozó című sorozatunk.