(Szarka)lábjegyzet: TARTS KI, PÓKEMBER!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.09.17. 07:09
Címkék
Ma reggel borzalmas hírek fogadtak mind az NSO-n, mind pedig külföldi sport weboldalakon: Jonas Gutierrrez-nél hererákot diagnosztizáltak. A 31 éves...

Ma reggel borzalmas hírek fogadtak mind az NSO-n, mind pedig külföldi sport weboldalakon: Jonas Gutierrrez-nél hererákot diagnosztizáltak. A 31 éves szélső tavaly ősszel került ki az első csapat stabil kezdői közül, ahonnan előtte a 2008-as érkezésétől kezdve szinte kirobbanthatatlan volt.NSO-n, mind pedig külföldi sport weboldalakon: Jonas Gutierrrez-nél hererákot diagnosztizáltak. A 31 éves szélső tavaly ősszel került ki az első csapat stabil kezdői közül, ahonnan előtte a 2008-as érkezésétől kezdve szinte kirobbanthatatlan volt.

Az azóta már egy műtéten is átesett szélső Daily Mail honlapján megjelent interjúban a következőket mondta:

"Amikor bebizonyosodott, hogy rákom van hazamentem sírni. Ez a valaha volt a legnehezebb meccs, amit le kell játszani."


"Észleltem egy daganatot a herémben. Ezért jöttem ide (vissza Argentínába), és álltam a költségeket annak ellenére, hogy szerződés köt a Newcastle-hez.

"A pénz nem fontos. Ami fontos, az az egészség, és el kellett kezdeni a kemoterápiát.

"Nehéz volt elfogadni, hogy a hajam kihullik. Nem akartam levágni. Meg akartam tartani.

"A rákkal való küzdelem miatt a többi probléma jelentéktelen. Úgy döntöttem, hogy elmondom a történetet, mert lehet, hogy ez segít azoknak az embereknek, akik szintén rákosak. "


Reméljük idejében elkapták ezt a rohadék betegséget, és ahogy anno Arjen Robben, úgy Jonas is teljesen felépülhet. Atya világ, egy 31 éves srácról beszélünk!

Jonas 2008-ban érkezett Newcastle-be a Real Mallorca együttesétől, és 194 mérkőzésen 11 gólt szerzett. Igazán a Championship-ben talált magára, de az azt követő két évadban még remek teljesítményt nyújtott. Az Európa Ligás szezon már ne nagyon sikerült neki, érezhetően lelassult. Tavaly aztán ősszel kiszorult a csapatból és tavaszt már a Norwich-ban töltötte kölcsönben. 2015 nyárig szól a szerződése, de azt hiszem, hogy egyenlőre a pályafutása foglalkoztatja a legkevésbé.

Végül pedig egy szomorú kép, a remélhetőleg hamarosan a gyógyulás útjára lépő Jonas-ról:


Erőt, egészséget kívánunk neki, és mielőbbi felépülést!

Hajrá Pókember!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik