BVB: 16 évesen 70 millió eurós kivásárlási ár – őt nézte ki a Dortmund

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.25. 12:11
A német Bild információi szerint 30 millió eurós ajánlatot tett a Borussia Dortmund a Flamengo 17 esztendős középpályásáért, az U17-es brazil válogatott csapatkapitányáért, Reinier Jesusért.

A futballista szerződése 2021 nyaráig szól Brazíliában, és 70 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz – már tavaly megkötötték –, így valószínűtlen, hogy a Flamengo elsőre rábólint a BVB ajánlatára.Flamengo elsőre rábólint a BVB ajánlatára.

Annál is inkább, mert a télen még arról lehetett hallani, Reniert a Juventus, a Manchester City és a Real Madrid is kiszemelte, utóbbi egy 50 millió eurós ajánlattal próbálkozott is – sikertelenül.

Könnyen lehet, hogy a középpálya közepén és két szélén is bevethető labdarúgó már egy másik tehetség, Jadon Sancho pótlására érkezne Dortmundba, utóbbi futballistát – szintén a Bild információi szerint – a Real vinné el Németországból.

 

Feliz em voltar a vestir o manto sagrado Glória a Deus por tudo "Vem Tranquilo"

64.4k Likes, 539 Comments - Reinier Jesus (@reinier.jesus) on Instagram: "Feliz em voltar a vestir o manto sagrado Glória a Deus por tudo "Vem Tranquilo""



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik