Bundesliga: Szalaiéktól igazolhatnak Schäferék Bonucci helyére – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.11. 12:11
null
Kevin Vogt Szalai Attiláéktól Schäfer Andrásékhoz igazolhat Leonardo Bonucci pótlásaként (Fotó: Getty Images)
A német átigazolási ügyekben jól informált Florian Plettenberg értesülései szerint a Szalai Attilát foglalkoztató Hoffenheimtől Schäfer András csapatához, az Union Berlinhez szerződhet Kevin Vogt, aki a minden bizonnyal a Fenerbahcéhoz igazoló Leonardo Bonuccit lesz hivatott pótolni.

Óriási körforgás van kibontakozóban: a nyáron a török Fenerbahcétól a Hoffenheimhez igazoló Szalai Attilát az Európa-bajnok Leonardo Bonucci pótolhatja az isztambuli csapatban, amely hivatalos felületein ismerte el, hogy tárgyal az Union Berlintől fél év után elvágyódó Európa-bajnok védővel, aki már úton van Törökországba, ahol 2024 júniusáig írhat alá.

Bonucci távozása miatt viszont erősítésre szorul az Union védelme. A Sky Sports német kiadásának átigazolásokra szakosodott újságírója, Florian Plettenberg arról számolt be X-oldalán, hogy a berliniek Bonucci helyére Szalai Attila csapattársát, Kevin Vogtot nézték ki.

A 32 éves, rutinos belső védő a 2023–2024-es idényben a Bundesligában 16, a Német Kupában két meccsen kapott lehetőséget, s összesen 1471 percet játszott, azaz alapembernek számít a hetedik helyen álló Hoffenheimben.

Plettenberg úgy tudja, a felek között már megszületett a megállapodás, Vogt érkezését pedig csütörtökön jelenthetik be a berliniek, akik kevesebb, mint kétmillió eurót fizetnek az átigazolásért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik