Bayern: Instagram-posztja után távozhat a marokkói védő? Reagált a klub

Vágólapra másolva!
2023.10.20. 10:58
null
Mazraui egyelőre csak sérülés miatt nem játszhat a Bayern Münchenben (Fotó: Getty Images)
Több német lap is arról számolt be az elmúlt napokban, hogy a Bayern München hamarosan szerződést bonthat marokkói válogatott játékosával, Nusszair Mazrauival – megérkezett a hivatalos reakció.  

 

A Hamász Izrael ellen intézett terrortámadásai nyomán a Bayern München védője, Nusszair Mazraui egy Instagram-bejegyzésben kívánt győzelmet a palesztinoknak. A német sajtóban ezt követően elterjedt a hír, miszerint a bajorok szerződést bontanak a marokkói válogatott játékossal, ám most hivatalosan is reagált a klub.

„Klubunk tud róla, hogy Nusszair Mazraui korábbi Instagram-posztjai irritációt, ellenérzéseket és komoly kritikákat váltottak ki, így részletesen megbeszélte a helyzetet a játékossal. A marokkói labdarúgó hitelesen biztosította a klubot, hogy békeszerető emberként határozottan elutasítja a terrort és a háborút. Sajnálja, ha posztjai megsértettek másokat!”

„A Bayern München határozottan elítéli a Hamász Izrael elleni támadásait, valamint ezzel együtt a terrorizmus összes fajtáját. Megerősíti a klub, hogy Mazaraui továbbra is ott van a keretben, ám egyelőre egy válogatottbeli sérülés miatt nem állhat rendelkezésre” – olvasható a közleményben.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik