Kép: Szoboszlai után ifjabb Dárdai Pál nevét sem tudták leírni a mezén

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.15. 12:28
null
Ifjabb Dárdai Pál nevét elírták a mezén (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool Bayern München elleni szingapúri felkészülési mérkőzésén a „vörösöket” erősítő Szoboszlai Dominik nevét nem tudták helyesen leírni a mezén, s hasonló történt most a német másodosztályú Hertha BSC magyar játékosával, ifjabb Dárdai Pállal is.

 

Mint megírtuk, a Hertha ifjabb Dárdai Pál góljával szerzett vezetést, majd simán nyert 5–0-ra a negyedosztályú Carl Zeiss Jena vendégeként a Német Kupa első fordulójában. A mérkőzésen a berliniek új szerzeményének, a Fehérvárról visszatérő ifjabb Dárdai Pálnak ugyanakkor helytelenül, „Dardáiként” szerepelt a neve a mezén, s ezt ki is szúrta egy twitterező, aki megjegyezte, hogy már több mint 20 éve (egészen pontosan 1997 óta) van Dárdai a Herthában, de még mindig nem tudják helyesen leírni a nevet.

 



További, a klubhoz és a Dárdai családhoz kapcsolódó hír, hogy a Jena elleni mérkőzésen a szünetben lecserélt Dárdai Mártont térdproblémák miatt hozta le édesapja, de mellette a berliniek védelméből Marc-Oliver Kempf csípő- és combproblémákkal, Toni Leistner pedig combsérüléssel bajlódik – írta a liga2-online.de.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik