Bayern: Mané rekordbüntetést kapott Sané megütése miatt – távozhat is?

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.04.17. 14:24
null
Sadio Mané súlyos büntetést kapott a Bayern Münchentől (Fotó: Getty Images)
Korábban beszámoltunk arról, hogy Sadio Mané megütötte csapattársát, Leroy Sanét a Bayern München Manchester Citytől elszenvedett 3–0-s veresége után. Később kiderült az is, mi állhatott az összetűzés hátterében. A legfrissebb fejlemények alapján Mané rekordmértékű büntetést kapott csapatától.

A Sky Germany Florian Plettenberg bennfentes információja alapján azt írja, hogy Sadio Mané 300 ezer eurós, azaz átszámítva 112 millió forintos büntetést kap a bajor klubtól.

Ez a pénzbüntetés a legnagyobb, amelyet Bayern-játékos valaha is kapott. Lothar Matthäus, a Sky szakértője szerint a bírság összege ennek ellenére teljesen indokolt. „Nem vagyok megdöbbenve ezen a pénzbüntetésen, teljesen arányos szankció” – mondta a korábbi válogatott játékos. A Bayern Münchentől hivatalosan egyelőre senki sem nyilatkozott a pénzbüntetés összegéről, illetve annak felhasználásáról.

A klub nemrégiben kinevezett edzője, Thomas Tuchel megvédte a játékost. A 49 éves tréner szerint Mané tanult az afférból, és mindenki maga mögött hagyta az esetet. A Football Insider szerint azonban lehet, hogy innen már nincs visszaút a bajoroknál Mané számára és a szenegáli támadó visszatér a Liverpoolba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik