Átigazolások: így befolyásolhatja Robben sérülése a Dzsudzsák-ügyet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.17. 09:58
null
Ha Sané távozik a Schalkéból, a gelsenkirchenieknek mindenképp szélső után kell nézniük
Német lapinformációk szerint a Schalke Julian Draxler Wolfsburgba igazolása után egy éven belül újabb saját nevelésű nagy tehetségét veszítheti el, ugyanis egyre kisebb az esély arra, hogy Leroy Sané a gelsenkirchenieknél folytatja pályafutását.

 

A 20 éves, szélsőként is bevethető támadó középpályást az elmúlt hetekben több nagy klubbal is összeboronálták, a válogatott játékost figyelemmel tartja a Real Madrid, kinézte magának Pep Guardiola a Manchester Cityhez, a legújabb fejlemény pedig a Bayern München akcióba lendülése lehet. A bajorok szombati, első nyári felkészülési meccsén megsérült Arjen Robben, és állítólag ha a holland ismét hosszabb pihenőre kényszerül, a „bőrnadrágosok” lépéseket tesznek még egy támadó szellemű labdarúgóért – az első számú célpont pedig Sané lehet.

A fussballinfo.net szerint viszont ha ez bekövetkezik, az is biztosra vehető, hogy a Sanéért kapott pénz egy részét egy szélsőre szánja a Schalke. A „királykékek” vezetői állítólag szívesen látnák a csapatban a Southampton szerb bal oldali középpályását, Dusan Tadicsot, ám a 27 esztendős játékos aligha engedne magas angliai fizetéséből, az pedig sok lehet a Schalkénak. Ekkor viszont képbe jöhet Dzsudzsák Balázs is, akivel a kapcsolatfelvételt ugyan korábban tagadták a klub vezetői, ám a német oldal szerint az elvitathatatlan, hogy posztjából adódóan kiválóan illeszkedne a német csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik