PSG: „Mbappé jobb, mint Messi volt ennyi idősen”

Vágólapra másolva!
2017.10.12. 18:04
Elismerően nyilatkozott Kylian Mbappéról Ludovic Giuly, a Paris Saint-Germain és a Barcelona korábbi játékosa. A francia exfutballista szerint ilyen fiatalon még Lionel Messi előtt sem állt ekkora jövő.

Ludovic Giuly 2004 és 2007 között játszott a Barcelonában, így testközelből láthatta a fiatal Messi pályafutásának felívelését. A korábbi francia válogatott futballista ennek ellenére úgy érzi, hogy van, aki túlszárnyalhatja az argentin sztárcsatárt, sőt, valamilyen tekintetben már meg is tette. 2004 és 2007 között játszott a Barcelonában, így testközelből láthatta a fiatal Messi pályafutásának felívelését. A korábbi francia válogatott futballista ennek ellenére úgy érzi, hogy van, aki túlszárnyalhatja az argentin sztárcsatárt, sőt, valamilyen tekintetben már meg is tette.

„Kylian jó helyzetben van. Mindene megvan ahhoz, hogy nagy dolgokat érjen el, profi és okosan gondolkodik – mondta a 18 éves támadóról Giuly.Azért választotta a PSG-t, hogy fejlődhessen. Jobb, mint Messi volt ennyi idősen."

„Jól tudja, hogyan működik a teste, miközben Messi sokat aggódott az egészsége miatt, s ezért nehéz helyzetben volt. Kylian jól ismeri magát, és emiatt előnyben van."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik