Breszt: Maradona egy hónapja két hét szabadságra ment…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.20. 16:48
null
Vajon visszatér még Diego Maradona Fehéroroszországba? (Fotó: AFP)
Diego Maradonát július 16-án nevezték ki a fehérorosz Dinamo Breszt elnökévé. Az argentin legenda ezt követően néhány napot eltöltött új munkahelyén, de július 22-én közölte, két hétre szabadságra megy. Fehéroroszországban azóta sem látták, viszont az argentin harmadosztály nyitányán világbajnoki önmagát idézte!

Maradona legutóbb szombaton mutatkozott a nyilvánosság előtt, az argentin harmadosztály nyitó fordulójának Riestra–Comunicaciones összecsapásán volt ott a VIP-páholyban. Jó barátja, a hazai csapatot edző Víctor Stinfale meghívására érkezett, és helyszíni jelentések szerint úgy szurkolt a hazai együttesnek, mintha a Libertadores-kupa döntőjében játszana. Annyira azért nem volt nagy show, mint Oroszországban az Argentína–Nigéria összecsapáson…

A hazaiak 1–0-ra nyertek, így Maradona elégedett lehet.

A Dinamo Breszt vezetősége kevésbé, Maradona ugyanis lemaradt arról, hogy a csapat a ciprusi Apollonnal szemben alulmaradt az Európa-ligában, s így kiesett. A fehérorosz élvonal hetedik helyén álló bresztiek legközelebb vasárnap játszanak bajnokit.

MARADONA ÉRKEZÉSE AZ ARGENTIN „DÍSZPÁHOLYBA”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik