Női foci: kínos! Az Arsenal a Chelsea ajándékboltjában vett sportszárban volt kénytelen játszani

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.03.16. 13:23
Furcsa így látni az Arsenalt (Fotó: Getty Images)
Csaknem 33 000 néző szórakozását rontotta el majdnem az Arsenal szertárosa, aki a női csapat számára a piros helyett fehér sportszárakat készített össze, és emiatt kis híján elmaradt a gárda Chelsea elleni idegenbeli bajnokija péntek este.

A bajnokságot vezető Chelsea a harmadik helyen álló Arsenalt fogadta pénteken a Stamford Bridge-en, és nem árt hangsúlyozni, hogy a hivatalos nézőszám 32 970 volt a mérkőzésen. A meccs azonban egyórás csúszással kezdődött, mert az Arsenal nem megfelelő színű sportszárakat vitt magával a derbire, és így nem lehetett játszani.

A liga szabályzata kimondja, hogy a két csapat mezének, nadrágjának és sportszárjának egyaránt eltérő színűnek kell lennie, ezért megoldást kellett találni a kínos helyzetre. Mivel a Chelsea idegenbeli szettjéhez sötét színű sportszár tartozik, a vendégek bementek a stadionban található ajándékboltba, és bevásároltak belőlük.

Gond így is maradt, mert minden zoknin el kellett takarni a Chelsea címerét, valamint a szponzort, ezért még szigetelőszalaggal jó alaposan körbe kellett tekerni őket. 

Aztán elkezdődhetett a mérkőzés, amely 3–1-es hazai győzelemmel végződött.

Nyilván az Arsenal hibázott, de talán gyorsabb megoldás lett volna, ha a Chelsea játékosai vesznek fel másik színű sportszárat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik