MLS: az Inter Miami következő ellenfele Messi miatt kedvezményt ad a szurkolóinak

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.10.04. 11:34
null
A legfontosabb kérdés: játszik-e Messi? (Fotó: Getty Images)
Az amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) magyar idő szerint csütörtök éjjel fogadja a Chicago Fire az Inter Miamit. A vendégeknél kérdés, hogy a sérüléssel küszködő Lionel Messi pályára tud-e lépni, a hazaiak mindenesetre vele népszerűsítik a mérkőzést, és kedvezményekkel csábítják a szurkolókat – derült ki a klub közleményéből.

 

„A Chicago Fire-nél izgatottan várjuk az Inter Miami elleni mérkőzést a Soldier Fielden – üzente a klub a szurkolóknak a találkozó előtti napon. – Bár nem tudjuk, hogy Lionel Messi bevethető lesz-e a holnapi meccsen – sosincs garancia arra, hogy ki lép biztosan pályára, számos tényező befolyásolhatja ezt –, megértjük, ha a drukkereink közül sokan csalódottak lennének, hogy nem láthatják őt élőben játszani. Tisztában vagyunk vele, hogy sokan először látogatnak majd ki a Soldier Fieldre, őket örömmel üdvözöljük Fire családunkban, valamint lehetőséget biztosítunk nekik, hogy hosszú távon is a szurkolóink legyenek azáltal, hogy szurkolóbarát légkört biztosítunk nekik.”

A közlemény a folytatásban kitért arra, hogy a Chicago Fire 250 dollárt jóváír azoknak a drukkereknek – függetlenül attól, hogy Messi játszik-e vagy sem –, akik kiváltják a 2024-es szezonra a tagságukat. Akik pedig ezzel nem szeretnének vagy nem tudnak élni, azok 50 dolláros jóváírást kapnak a klub egyéb termékeire. Az összegek felhasználásával kapcsolatban további részleteket még a héten megoszt a klub.

Hozzáteszik, hogy a meccs félidejében különleges show-val kedveskednek a kilátogatóknak, és emlékezetessé teszik a sporteseményt, amelynek egyébként igen komoly tétje lesz a rájátszás szempontjából. Megjegyzik, hogy már több mint 61 ezer jegyet eladtak a mérkőzésre.

Chicagóban már nagyon várják a meccset (Fotó: chicagofirefc.com)
Chicagóban már nagyon várják a meccset (Fotó: chicagofirefc.com)

 

Az aol.com a cikkében megemlíti, hogy az 1997-ben alapított klub a nézőcsúcsot (37 122) 1998-ban regisztrálta, amikor a gárda az első idényét töltötte a ligában, és a Los Angeles Galaxyt fogadta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik