Szaúd Arábia: Új sporttörténelmet szeretnék írni – Neymar

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.08.16. 09:17
null
Neymar szerint Szaúd-Arábia a megfelelő hely számára (Fotó: Twitter/AlHilalFC)
Mint ismert, a szaúdi Al-Hilal szerződtette Neymart a francia Paris Saint-Germaintől. Az aláírást követően a brazil támadó a szaúdi ligát dicsérte valamint elmondta, hogy új sporttörténelmet szeretne írni és mindig is célja volt, hogy globális játékos legyen.

 

A PSG közel 100 millió eurót kap az Al-Hilaltól a brazil játékjogáért, így most már Neymar minden idők legdrágább labdarúgója.

Neymar az átigazolást követően az Al-Hilal honlapján indokolta meg döntését. „Sok mindent elértem Európában, és különleges időszakokat éltem át, de mindig is globális játékos akartam lenni, és kipróbálni magam új kihívásokkal és lehetőségekkel új helyeken.”

A 31 éves brazil támadó ambiciózus kijelentéseket tett: „Új sporttörténelmet szeretnék írni, és a szaúdi profi liga jelenleg óriási energiával és minőségi játékosokkal rendelkezik."

„Az Al-Hilal egy óriási klub, nagyszerű rajongókkal, ez a legjobb Ázsiában. Úgy érzem, ez a megfelelő döntés számomra a megfelelő időben. Szeretek nyerni és gólokat rúgni, és azt tervezem, hogy Szaúd-Arábiában folytatom ezt az Al-Hilalban” – zárta gondolatait Neymar.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik