DAC: Krsztovics rekordösszegért a Lecce játékosa lesz

DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)
Vágólapra másolva!
2023.08.18. 15:12
null
Krsztovics a Leccét erősítheti (Fotó: uslecce.it)
Újabb játékos távozott a DAC-tól. A felvidéki labdarúgóklub csatára, Nikola Krsztovics az olasz Serie A-ban szereplő Lecce játékosa lesz. Így vasárnap nem a Nike Ligában az Aranyosmarót (Zlaté Moravce) ellen lép pályára, hanem az olasz élvonalban a Lazio ellen.

A múlt héten Kalmár Zsolt igazolt el a Dunaszerdahelytől, pénteken pedig egy újabb meghatározó játékos távozott a DAC-tól. Nikola Krsztovics, aki tavaly 35 tétmeccsen 26 gólt szerzett a DAC-ban, az olasz Lecce játékosa lesz.

A Serie A-ban szereplő csapat a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a két klub megegyezett a vételárban, és a pénteki orvosi vizsgálat után a montenegrói támadó hároméves szerződést ír alá.

A dunaszerdahelyiek egyelőre nem számoltak be Krsztovics távozásáról.

Olasz lapértesülések szerint a DAC ötmillió eurót kért a 23 éves támadóért. Végül a két klub 3.8 milliós vételárban egyezett meg.

Ez az összeg a dunaszerdahelyi klub történelmében a legmagasabb ár, amiért játékost értékesítettek. Krsztovics után Vakoun Bayo (Celtic) következik 2.3 millióért, majd Schäfer András (Union Berlin) és Eric Ramírez (Dinamo Kijev) 1.8 millióval.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik