Kvíz: Henrik Larsson jó válasz minden focis kérdésre?

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.20. 10:05
null
Egy hölgy Henrik Larsson nevével nyert közel egymillió forintot (Fotó: Getty Images)
Közel egymillió forintot, egész pontosan 2250 fontot nyert egy brit hölgy a BBC Pointless című műsorában egy egészen valószínűtlen, de helyes válasszal – írta a SportBible. 

 

„Csak mondd, hogy Henrik Larsson” – tanácsolta a Celtic-szurkoló barátja a BBC Pointless című műsorában szereplő Tashának, ha labdarúgással kapcsolatos kérdést kapna.

„A barátom, Alex hatalmas Celtic-drukker és tudja, hogy hadilábon állok a nevekkel és nem vagyok járatos az ilyen dolgokban. Tehát ha bármilyen futballal kapcsolatos kérdés van, csak mondjak annyit, hogy: Henrik Larsson” – elevenítette fel barátja tanácsát Tasha a Manchester Unitedben és a Barcelonában is megfordult svéd támadóról.

A hölgy pedig a kvízműsorban a 2250 fontos kérdésnek azt kapta, hogy nevezzen meg egy labdarúgót, aki gólt szerzett a 2000-es Európa-bajnokságon.

Tasha pedig emlékezett barátja tanácsára és Henrik Larssont adta meg válaszként, s ez sikeres volt, hiszen Larsson a svédek olaszok ellen 2–1-re elveszített csoportmérkőzésén betalált, ezzel a hölgy közel egymillió forintot nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik