FFT: tíz egykori sztár, akik megbuktak játékosedzőként

Vágólapra másolva!
2021.11.09. 11:13
Csodálatos dolog lehet játékosedzőnek lenni, az egész olyan, mint egy álom, ahol az ember egyszerre lehet Lionel Messi és Sir Alex Ferguson. Az egyetlen baj vele az, hogy egyáltalán nem működik ilyen simán. Íme a futballvilág legeklatánsabb példái.
Minden idők egyik legjobb futballistájaként Romário számos trófeát nyert a Barcelonával és a PSV-vel, no meg persze Brazíliával is győzött az 1994-es világbajnokságon. Hosszú karrierje végén hazatért szülővárosába, és 2007-ben a Vasco da Gama játékosedzője lett.

Bár a csatár már 41 éves elmúlt akkorra, minden jól indult, hat meccsen három gólt szerzett, de februárban hirtelen távozott a posztjáról. Később kiderült, hogy megbukott egy doppingteszten, amiről azt állította, hogy csak egy kopaszodás elleni szert használt, így került a tiltott anyag a szervezetébe.

Sokkal valószínűbb azonban, hogy Romário összeveszett Eurico Mirandával, a Vasco elnökével, ezért távoznia kellett. A teljes összeállítást elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik