Real: Benzema a rácsok mögött tölti az éjszakát! - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.04. 20:51
null
Benzema szerdán kihallgatásra ment (Forrás: L'Équipe)
Több francia hírforrás, köztük a L'Équipe is megerősítette a hírt, miszerint Karim Benzema, a Real Madrid zsarolási ügyben érintett csatára a versailles-i rendőrségen, őrizetben tölti a szerdáról csütörtökre virradó éjszakát.

 

Benzemát szerda reggel vették őrizetbe Franciaországban, mert a gyanú szerint köze lehet Mathieu Valbuena „szexvideós” zsarolási ügyéhez. A francia rendőrök szerda reggel őrizetbe vették a 27 éves támadót, és megkezdték a kihallgatását.

Sylvain Cormier, Benzema ügyvédje szerdán úgy nyilatkozott, hogy ügyfelének semmi takargatnivalója nincs az ügyben. Emellett ő árulta el, hogy a játékos őrizetben tölti a szerda éjszakát, mert állítólag túl sok az egymásnak ellentmondó információ a nyomozással kapcsolatban.

Egyes francia hírforrások úgy tudják, a csatár egy francia válogatott csapattársának említést tett az állítólagos „szexvideóról”, valamint a zsarolók felvették a kapcsolatot Benzema egyik rokonával.

Az őrizetbe vétel Benzema esetében nem jelenti azt, hogy a játékos bűnös lenne, vagy vádolják valamivel. Előfordulhat, hogy olyan információ van a birtokában, amely befolyásolhatja a nyomozás kimenetelét.

Szeptemberben egy másik francia válogatott futballista, Djibril Cissé már átesett egy hasonló őrizetbe vételen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik