Dánia: Suárez, Bendtner együtt? Rendőrt harapott a csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.22. 18:00
Luis Suárez harapóssága és Nicklas Bendtner balhéssága – szerte a világon minden futballedző ilyen játékosról „álmodozik”. A francia élvonalban szereplő Evian TG mesterének, Pascal Dupraz-nak megadatott a lehetőség, hogy ilyen játékossal dolgozzon.

Nehezen feldolgozható történettel állt elő a ledauphine.com. A francia oldal állítja, az Evian dán csatára, Nicki Bille Nielsen börtönbe kerülhet, miután hazájában megharapott egy rendőrt.Nicki Bille Nielsen börtönbe kerülhet, miután hazájában megharapott egy rendőrt.

A finoman szólva sem szárnyaló, a 2014–2015-ös idényben csupán egyetlen találatot szerző támadót sajtóértesülések szerint majd’ egy évvel ezelőtt hazájában próbálták letartóztatni szórakozóhelyi verekedés miatt, ám Nielsen nem szeretett volna börtönbe menni, így megharapta az egyik rendőrt – derült ki a tárgyalások során, amelyeket a héten tartottak Dániában.

Így vagy úgy, de úgy tűnik, mégis börtönnel végződik a Nielsen-sztori, ugyanis a franciák úgy tudják, bűnösnek találták a futballistát, aki nyolc évet is kaphat.

„Elismerem, Dániában nincs jó híre Nielsennek, de ha nem csábítják a nagyvárosok, nincs vele gond. Fiatalon sokat bulizott, és nem mindig tudta kontrollálni az érzelmeit, mára azonban megváltozott” – mondta a futballista csapat- és honfitársa, Jesper Hansen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik