Ajax: rendőrt vert össze három focista, letartóztatták őket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.13. 15:36
Csütörtök délután a holland rendőrség letartóztatott három labdarúgót, aki az Ajax korosztályos csapatában futballozik. A gyanú szerint a futballisták megtámadtak és bántalmaztak egy civil ruhát viselő rendőrt.

„A klub rendkívül komolyan kezeli az ügyet, és mindent elkövet, hogy az igazságra minél hamarabb fény derüljön. Csak ezt követően határozunk a játékosok sorsáról, akik ezalatt semmilyen, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységben nem vehetnek részt a klubon belül” – szól az Ajax hivatalos honlapján olvasható közlemény.szól az Ajax hivatalos honlapján olvasható közlemény.

A holland Telegraaf szerint a tartalékcsapatban szereplő labdarúgókról van szó. A Liverpool által is kiszemelt Zakaria el-Azzuzi, az U21-es csapat kapitánya, Ashraf El Mahdioui és egy csatár, Samet Bulut lehet az állítólagos elkövető.

A játékosokat csütörtökön vették őrizetbe, közvetlenül azután, hogy bántalmazták a civil ruhás rendőrt, akinek a kulcscsontja zúzódott és számos horzsolást szenvedett el.

A támadás okai és körülményei egyelőre nem tisztázottak, illetve arról sincs döntés, hogy a három játékost bent tartják vagy szabadlábon védekezhetnek a későbbiekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik