Belgium: László Csaba szomorú szétrúgott térdű játékosa miatt

Vágólapra másolva!
2011.02.21. 19:38
László Csaba, a belga labdarúgó-bajnokságban sereghajtó, de az utóbbi négy fordulóban tíz pont megszerzésével bennmaradási esélyein sokat javító Charleroi vezetőedzője elégedett játékosai utóbbi hetekben mutatott harci szellemével, ugyanakkor rendkívül elkeseredett, amiért sérülés miatt elveszítette egyik fiatal játékosát.

Samuel Fabris még a Lokeren elleni február 12-i mérkőzésen (1–1) sérült meg olyan súlyosan, hogy a térdét már meg is kellett műteni; az utánpótlás-válogatott játékos minimum öt hónapig nem léphet pályára keresztszalag-szakadás miatt.

„A térde teljesen szétment, lehet, hogy kilenc-tíz hónapig nem léphet pályára, sőt az sem kizárt, hogy egy évet kényszerül kihagyni – mondta sajtótájékoztatóján László Csaba. – Az ellenfél részéről még csak egy telefonhívást sem kaptunk, mi van a sráccal, holott aki ezt a buta szabálytalanságot elkövette, csapattársa volt a belga utánpótlás-válogatottban. Egy ilyen fiatal futballista számára különösen fontos lenne a gesztus, a bocsánatkérés, hogy ne veszítse el a hitét a játékban."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik