Charleroi: az elnök bízik a László Csaba-féle klubfeltámasztásban

Vágólapra másolva!
2010.11.19. 18:24
Abbasz Bajat, a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Charleroi elnök-tulajdonosa annak ellenére is hisz László Csaba vezetőedző munkájának sikerességében, hogy a csapat egyelőre a mezőny utolsó, 16. helyén áll – derül ki az iráni üzletember nyilatkozatából, amelyet a Het Nieuwsblad című lapnak adott.

„Egyáltalán nem bánom az edzőcserét, Mathijssen elbocsátása jó döntés volt, hiszen a csapatunk nem játszott jól – utalt a magyar szakember közelmúltbeli munkába állásának körülményeire Bajat. – Az új edzőt nem teszem felelőssé a jelenlegi helyzetért, hiszen zűrzavaros állapotokat örökölt. Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon rendet tesz a csapatban."

Az elnök kijelentette: sajnálja, hogy a legutóbbi hazai bajnoki mérkőzésre alig háromezer ember látogatott ki, de megérti a nézőket, hiszen „nem nyújtunk nekik semmit".

„Lászlóval együtt mindent megteszünk, hogy a helyzet megváltozzon. Januárban talán egy-két játékost is igazolhatunk – mondta Bajat, nem cáfolva a pletykát, hogy adott esetben hajlandó eladni a csapatot. – Ha valaki a dupláját ajánlja az itteni befektetéseimnek (tízmillió euró), máris eladom a klubot. De nem mondhatom azt, hogy lenne, vagy lett volna konkrét vásárlási ajánlat."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik