Bebeto Illés Béla ellen: április 26-án pályára lép a BrazilMasters

Vágólapra másolva!
2008.04.18. 15:13
Ahogy azt bizonyára már mindenki tudja, 2008. április 26-án Kispesten a Honvéd Champions ellen lép pályára az 1994-es világbajnok brazil labdarúgó-válogatott játékosaira épülő BrazilMasters94. A Permiras által létrehozott sorozat tehát, amely a 2014-es brazíliai világbajnokságig tart majd, Magyarországon mutatkozik be. A találkozónak természetesen a Bozsik Stadion ad otthont, hiszen a mérkőzésből befolyó nyereséget a Permiras a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway úr által alapított Magyar Futball Akadémia javára ajánlja fel.
Bebeto (jobbra) is Magyarországra érkezik
Bebeto (jobbra) is Magyarországra érkezik
Bebeto (jobbra) is Magyarországra érkezik
Bebeto (jobbra) is Magyarországra érkezik

2008. április 16-án a Honvéd Champions csapata már tartott is egy összetartó edzést, amelyen ugyan nem tudott megjelenni a teljes csapat, de így is sokan eljöttek a régi sztárok közül, akiknek tudása mit sem kopott az elmúlt 10-20 évben.

Ugyan a Magyar Futball Akadémia csapata ellen játszott mérkőzést 2-1-re elveszítette a Honvéd Champions, az Öregek azonban így is jó pár trükköt megmutattak a fiataloknak. Ők azonban edzésben vannak, így a 2-1-es eredmény igen dicséretes a Honvéd Champions részéről.

Az elmúlt 20 esztendő legjobb Honvéd-labdarúgói azonban a BrazilMasters elleni mérkőzésre összpontosítanak, hiszen a múlt, a sikerek és a nevek nem csak a brazilokat kötelezik.

A BrazilMasters94 csapat Magyarországra érkező csapat az óbudai Ramada Plaza Budapest hotelben száll meg, amely nem csak a csapattagok kényelméről és kitűnő ellátásáról gondoskodik, hanem edzési ehetőséget is nyújt számukra.

A játékosok – pár kivétellel – április 24-én csütörtökön érkeznek meg Budapestre, majd pénteken, 25-én délután egy edzésen vesznek részt a másnapi mérkőzésnek is otthont adó Bozsik Stadionban. Ekkor a Honvéd Champions tagjai is tréningeznek ugyanitt. Ezt követően a két csapat tagjai a Budapest Symbol Étteremben gálavacsorán vesznek részt, amelyen egyébként bárki testközelből is megismerheti őket. Belépőjegyeket itt, a Symbol Budapest-ben lehet vásárolni. Az április 26-i mérkőzés programja este 18.15 órakor kezdődik.

A MÉRKŐZÉS FŐSZEREPLŐI:

A brazil keret: Gilmar, Josimar, Aldair, Donizete, Joao Paulo, Edmar, Lira, Torres, Ricardo Rocha, Wagner, Valdo, Djalminha, Viola, Mazinho, Bebeto, Ronaldao, Valber, Marcio Santos
A Honvéd Champions csapata: Détári Lajos, Esterházy Márton, Disztl Péter, Vincze István, Cseh András, Garaba Imre, Nagy Antal, Csábi József, Bánfi János, Andrusch József, Dajka László, Kovács Kálmán, Gyimesi László, Bodonyi Béla, Sikesdi Gábor, Hamar István, Pisont István, Illés Béla, Sallai Sándor, Varga József, Halmai Gábor, Márton Gábor
A mérkőzés játékvezetője: Puhl Sándor
Partjelzők: Heibl József és Georgiou Grigorisz

SZAVAZZON ÉS NYERJEN JEGYET A MÉRKŐZÉSRE

Április 15-től Ön is szavazhat arra, hogy ki legyen az a három szerencsés, aki részt vehet a Honvéd Champions április 25-i nyílt edzésén. A három résztvevőből a Honvéd legendái és a vendégjátékos Lothar Matthäus válsztják ki azt, aki pályára lép a BrazilMasters'94 csapata ellen. A BRAZILMASTERS94.FANZONE.HU oldalon szavazók között egy jegyet sorsolunk ki az április 26-i gálára.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik