Dzsudzsák Balázs felkészülési meccsen már bemutatkozott a PSV-ben

Vágólapra másolva!
2008.01.08. 21:48
Felkészülési mérkőzésen 2-0-ra verte a Fortuna Sittardot a PSV Eindhoven. A találkozó második félidejében pályára lépett a csapat új szerzeménye, Dzsudzsák Balázs is.
Dzsudzsák Balázs győztes csapat tagja volt
PSV Média
Dzsudzsák Balázs győztes csapat tagja volt
Dzsudzsák Balázs győztes csapat tagja volt
PSV Média
Dzsudzsák Balázs győztes csapat tagja volt

A bajnoki bemutatkozására még legalább szombatig várni kell, de felkészülési mérkőzésen már játszhatott a PSV Eindhovenben Dzsudzsák Balázs. A most már Sef Vergoossen által irányított együttes a Fortuna Sittardhoz látogatott.

A hosszú ideig Japánban dolgozó mester úgy döntött, a magyar játékos nem kerül be a kezdőcsapatba.

A több válogatott játékosát is nélkülöző eindhoveni együttes már az első 22 percben eldöntötte a találkozó sorsát. Előbb a Fortuna egyik védője, Charly van den Ouweland továbbított a saját kapujába, majd Ibrahim Afellay is bevette Christianen hálóját.

Szünet után nyolc új játékost, köztük Dzsudzsák Balázst is pályára küldte, mindössze Da Costa, Zonneveld és Rajkovics maradt pályán a régiek közül. A PSV három támadóval játszott, a jobb oldalon Mendez, középen Koevermans, balszélen pedig Dzsudzsák játszott.

A második félidő elég gyengére sikerült, a PSV magabiztosan nyert, és visszatért a belgiumi edzőtáborba. Az igazán nagy meccs szombaton vár a címvédőre, amikor a Feyenoord ellen kell pályára lépniük.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

  • Fortuna Sittard - PSV Eindhoven 0-2 (Van den Ouweland 16.-öngól, Afellay 22.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik