Rekordmezőny a döntőn

O. F.O. F.
Vágólapra másolva!
2009.04.05. 01:32
Címkék

A két héttel ezelőtti, emlékezetes Mesterek Tornája után ezen a hétvégén újabb rangos eseménynek ad otthont a kaposvári Pannon Lovas Akadémia. A fedett pályás országos díjugrató bajnokság péntektől vasárnapig tartó döntőjére óriási mezőny jött össze: 190 lovat neveztek, és szinte a teljes hazai élvonal rajthoz állt. A viadalon az öt-, hat- és hétéves lovak versenyszámai mellett a felnőtt, a gyermek és a fiatal lovasok, valamint az amatőrök kategóriájában is eredményt hirdetnek.

Pénteken négy izgalmas elődöntőt is végigizgulhattak az érdeklődők. A korábbi magyar bajnok Sáringer Ferenc két kategóriában is a legjobbnak bizonyult, az elmúlt hetekben jó formában versenyző Tóth László pedig a legrangosabb szám végén szerezte meg az első, illetve a harmadik helyet. A kaposváriak válogatott sportolója, Kövy András egy második helyezéssel tette le a névjegyét.

Szombat délelőtt a gyermek, az amatőr és a fiatal lovasok elődöntője után délután kettőtől már a finálék következnek az öt-, hat- és hétéves lovak küzdelmében.

A belépés ezúttal is ingyenes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik