Mindkét együttes a tekintélyéért küzd

SZ. GY., S. J.SZ. GY., S. J.
Vágólapra másolva!
2008.03.05. 00:55
Címkék

A szerdai Dunaferr–Pick Szeged rangadó végeredménye nem változtat a bajnoki rájátszás állásán, a Tisza-partiak második, az újvárosiak harmadik helye nincs veszélyben. Mégis óriási motiváció, hogy a tavaly drámainak nevezhető elődöntőt vívó klubok között hosszú ideje éles presztízscsata dúl.

Két vert sereg lép parkettre szerdán, hiszen a bajnok Szeged a dániai Gudmében, a Dunaferr Debrecenben kapott ki a hét végén. Kolics János, az újvárosiak edzője szerint akkor vigasztalódhat a Pick ellen csapata, ha a helyzetkihasználása a széleken is javul. „Jobb

kapusteljesítményre is szükségünk lesz, és túl kell járnunk Puljezevics kapus eszén” – mondta. A szakember hozzáfűzte, hogy Bakos Dávid és Szalafai Gábor térdműtét után gyógyul, Zubai Gábor pedig szintén térdsérülést szenvedett.

A szegediek a BL-meccsek után a bajnoki rangadón is nélkülözik egy-két sérült kulcsjátékosukat. „Luka Zvizej vádlija elszakadt, Krivokapics Milorad és Puljezevics Nenad magas lázzal fekszik, mégis győzni megyünk a Dunaferrhez. Ez kell az önbizalmunk és a tekintélyünk megőrzéséhez” – vélekedett Lele Ambrus, a Pick elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik