Idén első ízben díjazták a legjobb aerobik prezentereket

Vágólapra másolva!
2007.06.21. 10:58
Az aerobik az egyik legnépszerűbb sportág hazánkban. A fitneszklubok és wellness központok termei mellett rendszeresen rendeznek kisebb-nagyobb fitnesznapokat, melyeken a résztvevők egy egész napos program során élvonalbeli aerobik előadók (prezenterek) óráin vehetnek részt. A jelentősebb eseményeken fellépő legjobb előadók részvételével került megrendezésre 2006-ban a „presenter of the year”, azaz az év aerobik előadója választás.
A választás lényege, hogy a díjazottak személyét nem valamilyen bizottság vagy szervezet határozza meg, hanem az aerobikozó nagyközönség választhatja meg kedvenceit. A 2006-os év során a hazai fitnesz-aerobik eseményeken fellépő előadók részletes bemutatkozó anyagai megtalálhatók voltak az Interneten, ahol a látogatók szavazhattak az általuk legjobbnak tartott aerobik prezenterekre.Az egész éves szavazás összesítése alapján a nagyközönség 7 aerobik előadót értékelt kiemelkedően, akik így mindannyian jogosultak lettek a „presenter of the year 2006” kitüntető címre. A díjak átadására a Tropicarium Event Hall-ban került sor, ahol a hazai fitnesz-aerobik világ krémje képviseltette magát. A 100 fős rendezvényen az élvonalbeli aerobik előadók mellett jelen voltak a média képviselői is.A díjátadó fogadáson Csuha Pál, a fitnesz.hu főszerkesztője egy fotó- és videó anyagokkal illusztrált visszatekintést tett a 2006-os év fitnesz-aerobik eseményeire, majd átadta a „presenter of the year 2006” díjakat a következő előadóknak, akik a díj mellett az esemény támogatói által felajánlott értékes ajándékokat kapták:
A díj, melyet hazánk legjobbjai kaptak
fitnesz.hu
A díj, melyet hazánk legjobbjai kaptak
A díj, melyet hazánk legjobbjai kaptak
fitnesz.hu
A díj, melyet hazánk legjobbjai kaptak
BORSODI BALÁZS
Nemzetközi aerobik prezenter. Az Xco és a Flexi-Bar sporteszközök hazai forgalmazója és mesteredzője. Kiváló dance aerobik előadó, fő óratípusa az „Aerodance”. Az egyik vezető wellness klub szakmai vezetője.

FÜZESSY BALÁZS
Németországban élő nemzetközi aerobik prezenter. Hétről-hétre a világ különböző részein lép fel a legnagyobb rendezvényeken, mindenhol sikert aratva. Fő óratípusa a dance aerobik. Itthon saját aerobik továbbképzéseket kínáló iskolája van Fitline-Education néven.

GÁSPÁR KATALIN
Egyedi kommunikációs stílusáról ismert kiváló előadó, aki számos óratípusban – a dance aerobiktól egészen a drilling-ig – megállja helyét és minőségi munkát nyújt a színpadon.

KISS GÁBOR
Egyedi, laza mozgásáról ismert prezenter, aki egyedi óratípusával már évek óta hódít hazánkban. Afrodance óráin afrikai dobos srácok konga show-ja kíséri lépésit, amely mindig sikert arat.

LENCSÉS RITA
Nemzetközi aerobik prezenter, aki sokoldalúan megállja helyét. Az általa forgalmazott Xco és Flexi-Bar eszközök mellett mesteri Pilates és dance aerobik órákat is tart. Az egyik vezető wellness klub szakmai vezetője.

TATAREK REZSŐ
A box és az aerobik társításának hazai nagymestere, aki Iron Box óráin – és az azokra való felkészülés során is – mindig a maximumot nyújtja. Mindig meg tud újulni, így a hazai rendezvények és a legjobb klubok megbízható fellépője.

VARRÓ GYULA
Ötletekkel teli kiváló prezenter, aki Step Performance néven immár saját márkanév alatt az aerobik mozgásformák mellett zenével és sportruházattal is foglalkozik. Az egyik legrégebbi hazai fitnesz iskola oktatója.

Béres Alexandra különdíjat vehetett át
fitnesz.hu
Béres Alexandra különdíjat vehetett át

A közönség szavazatai alapján átadott hét „presenter of the year” díj mellett a szervező egy különdíjat is létrehozott, melyet elsőként az az előadó kapott, aki többéves példamutató munkájával rendkívül sokat tett azért, hogy az emberek mozogjanak, egészségesebben éljenek és boldogabbak legyenek. A különdíjat BÉRES ALEXANDRA kapta.

Az év aerobik előadója választásnak idén is lesz folytatása, hiszen ismét megrendezésre kerül a „presenter of the year” választás 2007. december 3-tól, melyet 2008. január végén egy színvonalas díjátadó gála zár.

fitnesz.hu
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik