Feszült a helyzet Madridban

k.á. k.á.k.á. k.á.
Vágólapra másolva!
2006.09.17. 02:34
Címkék
Fabio Capello, a Real Madrid olasz mestere két lehetőség közül választhat vasárnap este: vagy már a harmadik fordulóban kockára teszi az állását, és ugyanazt a „fogatlan”, kedvenceiből álló tizenegyet küldi pályára a Santiago Bernabéu Stadionban, mint az első két körben, illetve az Olympique Lyon elleni szerdai BL-meccsen (itt Míchel Salgado sérülése miatt Cicinho kezdett – ez volt az egyetlen változás), vagy pedig változtat eddigi taktikáján.
Fabio Capello nagy gondban van
Fabio Capello nagy gondban van
Fabio Capello nagy gondban van
Fabio Capello nagy gondban van
Fabio Capello nagy gondban van
Fabio Capello nagy gondban van
Madridi vélemények szerint Robinhónak, José Antonio Reyesnek és Gutinak mindenképpen a kezdőben lenne a helye.

„Capello mindig jól kezdett, de volt egy alapja, amire építhetett. Az a csapat, amellyel júniusban találkozott, három éven keresztül alig edzett, és úgy tűnik, a játékosok már hozzászoktak a vereségekhez” – vélekedett a neve elhallgatását kérve az edzői gárda egyik tagja.

A rossz start után elkezdték kikezdeni a királyi gárda vezetőségét is. A nyári elnökválasztás egyik jelöltje, Arturo Baldasano bejelentette, visszavonja a postai úton érkezett szavazatok miatt benyújtott feljelentését. Ennek köszönhetően felbonthatják a borítékokat, és megváltozhat a végeredmény. Baldasano biztos benne, hogy a Juan Palaciosnál 246 vokssal többet gyűjtő Ramón Calderón alulmarad, így szerinte új elnöke lesz a Real Madridnak.

Barcelonában nincs ekkora gond, de Ronaldinho testvére, egyben ügynöke, Roberto Assis gondoskodik arról, hogy legyen fejfájás. Testvére szerződését ugyanis 2014-ig meg akarja hosszabbíttatni, és évi 9 millió eurós (2.5 milliárd forint) fizetése helyett 12 milliót (3.3 milliárd forint) kér a katalán egylettől. Ennyit a Milan is megadna a brazil zseninek, aki továbbra is szerepel a nagyhatalmú elnök, Silvio Berlusconi terveiben. ----
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik