MLSZ: szerdán kezdődik a jegyértékesítés a felkészülési mérkőzésekre

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.03.12. 17:02
Hungary v Serbia: Group G - UEFA EURO 2024 European Qualifiers
Márciusban két találkozó is vár a magyar válogatottra (Fotó: Getty Images)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kedden délután X-oldalán adott hírt arról, hogy szerdától már vásárolhatók jegyek a válogatott márciusi felkészülési összecsapásaira.

Mint ismert, ebben a hónapban két felkészülési találkozót is játszik hazai pályán Marco Rossi együttese: 22-én Törökország, 26-án Koszovó lesz a mieink ellenfele a Puskás Arénában.

Az MLSZ kedden hivatalos X-oldalán tájékoztatta a szurkolókat, hogy a két összecsapásra szerdán délelőtt 10 órától vásárolhatnak jegyet a szurkolók. Felhívták a figyelmet arra, hogy a jegyvásárlás ezúttal is az meccsjegy.mlsz.hu oldalon történik. A jegyértékesítő rendszerbe való belépéshez nem lesz szükség szurkolói kártyára vagy szurkolói klubos regisztrációra. Akik a jegyük vagy bérletük birtokában ténylegesen részt vesznek a mérkőzések valamelyikén, meccsenként 100-100 pontot kapnak a mérkőzéseket követően, feltéve, hogy már regisztráltak vagy a későbbiek során regisztrálnak az MLSZ Szurkolói Klubba. A jegyek négy árkategóriában, 4, 8, 12 és 16 ezer forintba kerülnek mindkét mérkőzésre. A jegyértékesítés ideje alatt a bérletértékesítés és a szurkolói regisztráció szünetel.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik