Éves bérletet lehet váltani a labdarúgó-válogatott mérkőzéseire

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.02.21. 10:50
Fotó: Török Attila
Március elsejétől éves bérletet lehet vásárolni a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseire.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szerdai beszámolója szerint az öt mérkőzésre szóló bérletet első körben a megújult Szurkolói Klub tagjai vásárolhatják meg jövő pénteken 10 órától. Akik még nem rendelkeznek SZK-tagsággal, azok március 4-én, hétfőn a regisztrációt követően szintén 10 órától tudnak vásárolni, amennyiben még maradnak értékesíthető bérletek.

A szurkolók négy árkategóriából választhatnak, a legolcsóbb bérlet 30 ezer, míg a legdrágább 117 ezer forintba kerül.

Fotó: MLSZ 

A Marco Rossi vezette nemzeti együttes felkészülési mérkőzésen március 22-én Törökországot, majd 26-án Koszovót fogadja a nyári Európa-bajnokság előtt, majd a Nemzetek Ligájában szeptember 10-én Bosznia-Hercegovinával, október 11-én Hollandiával és november 19-én Németországgal találkozik a Puskás Arénában.

A márciusi meccsekre 13-án kezdődik majd a jegyértékesítés, az egyalkalmas belépők 4 és 16 ezer forint között lesznek elérhetők.

A megújult Szurkolói Klubba február 27-től lehet regisztrálni, ez még nem jelent klubtagságot, viszont a regisztráció kötelező a jegy- és bérletvásárláshoz. A drukkerek az idei meccslátogatással pontokat gyűjthetnek, 2025 januárjától a legtöbb pontot gyűjtők elsőként vásárolhatják meg jegyüket vagy bérletüket a válogatott hazai mérkőzéseire, így a vb-selejtező mérkőzésekre is.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik