Válogatott: Így legalább izgult mindenki... – Szoboszlai Dominik

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.11.16. 20:49
null
Szoboszlai Dominik ezúttal is vezér volt csapatkapitányként (Fotó: Szabó Miklós)
Mint ismert, a magyar válogatott 2–2-es döntetlent játszott Bulgáriával Szófiában, így biztosította részvételét a 2024-es Európa-bajnokságon. A mérkőzést követően Szoboszlai Dominik, Ádám Martin, Dibusz Dénes és Kalmár Zsolt is az M4 Sport kamerái előtt értékelt.


„Ha nagyon őszintén kellene beszélnem erről a meccsről, akkor nem biztos, hogy jól jönnék ki belőle. Így csak annyit mondok, örülök, hogy kint vagyunk. Nem csak egy pontot akartunk, de jobb, ha csendben maradok, s elvisszük ezt a pontot magunkkal. Nagyon örülök, hogy nem kellett rájátszást vívnunk, egyenes ágon kijutottunk, de ezt a meccset könnyebbé is tudtuk volna tenni… így legalább izgult mindenki. Egy Eb-t már kihagytam, többet nem szeretnék…”
– mondta Szoboszlai Dominik a lefújást követően az M4 Sportnak.

Ezt követően Ádám Martin nyilatkozott: „Az első gól előtt mondtam Dominiknak, verje be középre, én meg befejelem. Szívesem beleteszem mindenbe a fejemet, ezzel nincs baj. Kellett volna rúgni akkor még egyet, de mindegy, a vége a lényeg, megvan a kijutás. Mindenki beleteszi a melót ebben a keretben, így a szerencse is mellénk áll, a végén meg valaki befejelte… Nem tudom, ki, de nem is ez a lényeg.”

„Dráma volt a végén… de pozitívan jöttünk ki belőle. Az Eb-re kijutás sosem megy egyszerűen, Izland ellen is emlékszünk, mi volt, de minden jó, ha jó a vége!” – értékelt Dibusz Dénes.

Kalmár Zsolt meghatódva, könnyen között beszélt a kamerák előtt: „A sérülések után sem adtam fel, most itt lehetek a válogatottal, s kijutottunk, ez hihetetlen érzés számomra. Mi tettük nehézzé magunknak ezt a mérkőzést, de végül mellettünk állt a szerencse, így ki tudtunk egyenlíteni a végén. Ez nem csak a mi sikerünk, egész Magyarországé.”

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A csoport másik mérkőzésén
20.45:
Montenegró–Litvánia – ÉLŐ!
Szabadnapos: Szerbia

MINDEN, AMIT AZ EB-SELEJTEZŐRŐL TUDNI KELL, ITT!

November 19., vasárnap
15.00: MAGYARORSZÁG–Montenegró, Budapest, Puskás Aréna (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
15.00:
Szerbia–Bulgária, Leskovac
Szabadnapos: Litvánia

Az állás
1. MAGYARORSZÁG 7 4 3 13– 6 +7 15
2. Szerbia 7 4 1 2 13– 7 +6 13
3. Montenegró 6 2 2 2 6– 8 –2 8
4. Litvánia 7 1 3 3 8–12 –4 6
5. Bulgária 7 3 4 5–12 –7 3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik