Válogatott: egy olasz újságíró szerint szaúdi klubok léptek kapcsolatba Rossival

Vágólapra másolva!
2023.06.22. 12:24
null
A tribalfootball.com cikke
A tribalfootball.com olasz újságírója, Matteo Vitale csütörtök délelőtti írásában arról számolt be, hogy „több, a magyar válogatott szövetségi kapitányához közeli forrásból” úgy értelesült, több, a szaúdi élvonalban (SPL) szereplő klub kapcsolatba lépett Marco Rossival, „közvetett vagy közvetlen” módon – jelentsen ez bármit is. A lap semmi egyéb konkrétumot nem említ a feltételezett kapcsolatfelvételen kívül.


Vitale már írása címében ellövi a puskaporát, miután azzal kezdi, hogy a „Magyar Labdarúgó-szövetségre kemény harc vár Rossi megtartásáért, akivel szaúdi klubok léptek kapcsolatba”.

A tribalfootbal.com cikke szerint az 58 éves szakemberre a válogatott élén elért sikereknek köszönhetően valóságos „nemzeti hősként” tekintenek idehaza és Rossi tettei külföldön sem maradtak visszhang nélkül.

A szaúdi klubok kapcsolatfelvételéről annyit ír Vitale, hogy „több, az SPL-ben szereplő klub közvetett vagy közvetlen módon már kapcsolatba lépett Rossival, és érdeklődtek a szakember helyzetéről és elérhetőségéről”.

Azt tényszerűen rögzítik, hogy Rossinak 2025-ig él a szerződése a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, ugyanakkor azt is leírják, hogy – egy meg nem nevezett forrás szerint – „Szaúd-Arábiába költözni és ott dolgozni egy olyan lehetőség, amelyre Rossi nyitottnak mutatkozik.”

E-mailben kerestük a Magyar Labdarúgó-szövetséget a cikk kapcsán, amint a szövetség reagál a hírre, írásunkat frissítjük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik