Válogatott: „Undorító!” – Cooky kiakadt, megvédte Dzsudzsákot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.17. 18:18
Szelba Christian George, ismertebb nevén Cooky, rádiós műsorvezető nem érti, hogy lehet, hogy a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki kijutása ellenére vannak, akik bántják Dzsudzsák Balázst és a mieink játékosait.

„Nem értem, miért kell még most is bántani őt?! – mondta Cooky a Music FM-en. – Mindenkinek, aki kis korában szeretett focizni, megvolt a lehetősége, hogy profi futballista legyen. Ő megcsinálta. Bántani valakit, aki ott van a topon, az a legkönnyebb, és szerintem ez undorító .” Cooky a Music FM-en. – Mindenkinek, aki kis korában szeretett focizni, megvolt a lehetősége, hogy profi futballista legyen. Ő megcsinálta. Bántani valakit, aki ott van a topon, az a legkönnyebb, és szerintem ez undorító .”

„Bocsánat, hogy mindig ezt mondom. Magyar a szívem, mert az édesapám magyar. Franciaországban születtem, ezért sokan bántanak engem, azért is, mert nem tudok normálisan magyarul. Valószínűleg soha, mert nem megy nekem jobban. De hogy én jobban szurkolok a magyar csapatnak, mint egy igazi magyar ember, az valahol érthetetlen.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik