MLSZ: „Az U-válogatottaknál nem történt előrelépés”

Vágólapra másolva!
2014.01.21. 16:22
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szóvivője, Sipos Jenő ma Telkiben kommentálta az utánpótlás-válogatottaknál bekövetkezett változásokat.

„Az elnökség meghallgatta a szakmai beszámolókat, és ezek után születtek a mai döntések. Elfogadható volt a korosztályos válogatottak játékának színvonala, de sikerességben is mérhető előrelépés nem történt. Sajnos arra is akadt példa, hogy fegyelmezettségben és eredményességben is voltak problémák. Az U21-es válogatottal kapcsolatban azt a célt fogalmazta meg az MLSZ, hogy az A-válogatott előszobája legyen, de az eredményesség terén elmaradt a csapat az elvárásoktól. Az U19-es válogatottat nem érintik a változások, a hazai rendezésű Eb-re továbbra is Pisont István és Mészöly Géza készíti fel a csapatot” – nyilatkozta Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője. Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.

„Nyilasi Tibor továbbra is marad a szövetség alkalmazásában – a labdarúgás népszerűsítésén dolgozik, de a pontos pozícióját nem nevezték még meg –, a válogatottak irányításáról a következő, februári elnökségi ülésen születhet döntés” – tette hozzá Sipos.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik