Vass Ádám és Juhász Roland bevetésre készen, Gera nem játszhat

Vágólapra másolva!
2007.11.19. 21:01
Várhidi Péter másfélórás átmozgató edzést tartott a magyar válogatott kerettagjainak hétfő délután a szerda esti, Görögország elleni Európa-bajnoki selejtező helyszínén, a Puskás Ferenc Stadionban. Már a görög küldöttség is földet ért Budapesten, a program szerint a keddi nyilvános edzés előtt sajtótájékoztatót tart Otto Rehhagel az Európa-bajnoki címvédő hellének szövetségi kapitánya.
A hangulatról sokat elmond ez a kép
A hangulatról sokat elmond ez a kép
A hangulatról sokat elmond ez a kép
A hangulatról sokat elmond ez a kép

Halmosi Péter után immár teljes értékű edzésmunkát végezhetett a sérüléséből felépült Vass Ádám is, szerdán valószínűleg mindketten pályára lépnek, minden bizonnyal kezdőként.

Juhász Roland is visszatérhet, a hírek szerint vállalni tudja a játékot.

Gera Zoltán eltiltás miatt ugyan nem szerepelhet, de a hétfői edzésen ő is részt vett, együtt végezte a gyakorlatokat társaival.

A pálya talajával az MLSZ tájékoztatása alapján mindenki elégedett volt, a stadion gyepét nem viselte meg az utóbbi napok időjárása.

Késő délután megérkeztek Budapestre a görögök is, s a terveknek megfelelően elfoglalták szálláshelyüket.

Kedd este 18:15-kor Otto Rehhagel szövetségi kapitány sajtótájékoztató keretében válaszol az újságírók kérdéseire, majd ezt követően 19:30-kor nyilvános edzést tart a Puskás Ferenc Stadionban.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint hétfőn 2000 belépő talált gazdára, s jelenleg már csak 2500 jegy vár értékesítésre az alsó szektorokba, amennyiben ezeket is elkapkodják a szurkolók, akkor további 5000 tikettet bocsátanak áruba a felső karéjba.

A magyar válogatott jelenleg a hatodik helyen áll a C csoportban, igaz, az ötödik Moldovának nincs több mérkőzése és ugyanannyi pontja van, mint Várhidi Péter csapatának.

A negyedik Bosznia-Hercegovina egy ponttal előzi meg Geráékat és szerdai zárómérkőzését a továbbjutásra hajtó török válogatott otthonában játssza.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE

KAPUSOK: Fülöp Márton (Leicester City), Balogh János (DVSC-TEVA), Balajcza Szabolcs (Újpest FC)
VÉDŐK: Csizmadia Csaba (SV Mattersburg), Vermes Krisztián (Újpest FC), Vaskó Tamás (Bristol City FC), Balogh Béla (Colchester United), Szélesi Zoltán (RC Strasbourg), Vanczák Vilmos (FC Sion), Juhász Roland (Anderlecht)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Tóth Balázs (Racing Genk), Dzsudzsák Balázs (DVSC-TEVA), Halmosi Péter (Plymouth Argyle), Tőzsér Dániel (AEK Athén), Leandro De Almeida (DVSC-TEVA), Filkor Attila (Internazionale), Hajnal Tamás (Karlsruhe), Buzsáky Ákos (QPR), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Vass Ádám (Brescia)
CSATÁROK: Feczesin Róbert (Brescia), Priskin Tamás (Watford FC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik