Bundesliga: Lőw Zsolt a Hansa Rostock mellett döntött

K. Z., P. GY.K. Z., P. GY.
Vágólapra másolva!
2005.06.23. 13:33
Címkék
Jóllehet a Kicker német futballszaklap szerint Lőw Zsolt, a magyar válogatott Németországban légióskodó játékosa döntött, és az élvonalbeli szerepléstől a 2004-2005-ös idény végén búcsúzó Hansa Rostock együtteséhez igazol, ő maga a Nemzeti Sport Online-nak azt nyilatkozta, hogy bár nagy valószínűséggel valóban a kikötőváros együttesét választja, a kérdés véglegesen pénteken dől el.
Lőw Zsolt sorsa pénteken biztosan eldől
Lőw Zsolt sorsa pénteken biztosan eldől
Lőw Zsolt sorsa pénteken biztosan eldől
Lőw Zsolt sorsa pénteken biztosan eldől
Lőw Zsolt sorsa pénteken biztosan eldől
Lőw Zsolt sorsa pénteken biztosan eldől

Lőwöt szerdán hívta fel telefonon - még Budapesten - a Kicker munkatársa, akinek az egykori újpesti játékos a következőket mondta el:

"Csütörtökön Cottbusba utazom, hogy kipakoljak a lakásomból, aztán tovább. Hogy hová? Északra." Az újságíró kérdésére - "Tehát Rostockba?" - a 26 esztendős futballista így válaszolt: "Igen, előremutató megbeszéléseket folytattam a klubbal és Jörg Berger vezetőedzővel is, aki felvázolta, hogy szüksége lesz rám a következő szezonra elképzelt taktikájában."

Lőw Zsoltot honlapunk már útközben érte utol:
- Már úton vagyok Cottbusba, hogy elhozzam a holmijaimat - közölte.

- A Kicker című lapban az jelent meg, hogy Rostockba igazol, valóban ott folytatja?
- Minden valószínűség szerint igen, péntek délután ülünk le tárgyalni Berlinben.

- Korábban említette, hogy a Köln és a Bielefeld is érdeklődött ön iránt, ezek a lehetőségek már kútba estek?
- Korábban szerdát határoztam meg utolsó időpontként, ezt végül péntekre módosítottam. Ez sem felelt meg a két élvonalbeli klubnak, ők még legalább egy hét haladékot kértek, én viszont nem tudok annyit várni.

- Eszerint marad Rostock, a másodosztály...
- Én a Hansát is előrelépésnek tekintem. Vadonatúj stadionjuk van, az átlagos nézőszámuk dupla annyi, mint a Cottbusé, és szinte az összes mérkőzését adja majd az egyik tévécsatorna, ott is ki lehet tűnni. És ami még szintén nagyon fontos: egy éves szerződést köthettem, így ha nem a várakozások szerint sikerül ez a szezon, akkor távozhatok... A németek már elküldték az előzetes szerződést a menedzseremnek, és ha ehhez tartják magukat pénteken, Berlinben is, akkor meg fogunk egyezni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik