Némethet meg akarja tartani az AEK

Vágólapra másolva!
2010.03.17. 23:33
null
Némethet megtartaná az AEK (Fotó: Action Images, archív)
Egybehangzó görög lapértesülések szerint Németh Krisztián leült tárgyalni az AEK Athén labdarúgócsapatának elnökével, Sztavrosz Adamidisszel. A görög nagycsapat megtartaná a magyar csatárt, aki jelenleg a Liverpool kölcsönjátékosaként futballozik Athénban.

A sport.gr portál úgy tudja, mind Németh, mind az AEK vezetői nyitottak a további együttműködésre, és az athéniak hamarosan leülnek tárgyalni a Liverpoollal.

Németh kölcsönszerződése a szezon végén jár le, a fiatal játékos korábban úgy nyilatkozott, hogy szívesen maradna a görög fővárosban. Valószínűleg az AEK újabb egy évre kéri kölcsön a csatárt.

Németh sérülései ellenére is kivívta az AEK-drukkerek elismerését, eddig tíz mérkőzésen három gól és három gólpassz a mérlege.

„Némethet a csapat fontos láncszemének tartjuk. A klubnál a körülmények folyamatosan fejlődnek, nem lesznek csúszások a fizetésekkel, és erős együttest akarunk kialakítani" – nyilatkozta az elnök.

Az Exedra Sports újságírója, Antonisz Ikonomidisz elmondta a Nemzeti Sport Online-nak: Németh az AEK edzése után Vaszilisz Dimitriadisz általános igazgatóval ment fel az elnöki irodába. A klub anyagi problémáit megoldani látszó elnök, Sztavrosz Adamidisz az iránt érdeklődött, hogy Németh maradna-e – a válasz a hírek szerint pozitív. Az AEK egyelőre nem tesz vételi ajánlatot a magyar játékosra, kizárólag kölcsönbe vinné.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik