Légiósok: Koman bizakodva várja az Anzsi elleni meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.29. 13:46
Koman Vladimir, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FK Krasznodar középpályása az Anzsi Mahacskala elleni bajnoki mérkőzést megelőzően csapata esélyeiről, valamint a dagesztáni klub legnagyobb sztárjáról, a vasárnapi mérkőzésről sérülése miatt biztosan lemaradó Samuel Eto'óról is beszélt a sovsport.ru-nak adott nyilatkozatában.

„Eto'o természetesen nagyon jó játékos. De az Anzsiban számos kiváló labdarúgó van, így Guus Hiddink vezetőedzőnek nem okoz majd problémát, hogy megoldja a pótlását. Arról nem beszélve, hogy aki a helyén játszik, mindent megtesz majd, hogy bizonyítson, ezért nem mondhatjuk azt, hogy könnyebb meccsre számítunk” – szögezte le Koman, majd visszaemlékezett a két csapat szeptemberi összecsapására, amelyet az Anzsi úgy nyert meg 5–2-re, hogy már a 14. percben 3–0-ra vezetett.

„Igyekeztünk mindent megtenni, de ekkora hátrányban játszani egy ilyen jó csapat ellen, nagyon nehéz feladat. Ezért a jövőben az első perctől kezdve maximálisan kell koncentrálnunk. Biztos vagyok benne, hogy ha nem fogunk hibázni, megnyerjük a mérkőzést” – bölcselkedett a magyar válogatott középpályás, akinek csapata vasárnap – magyar idő szerint – 13.45-től fogadja a dagesztáni együttest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik