Légiósok: Babos vállalja a másodhegedűs szerepét

Vágólapra másolva!
2013.04.04. 10:48
Mint ismeretes, a 38 éves Babos Gábor a nyáron a NEC Nijmegentől visszatér első hollandiai csapatához, a NAC Bredához. A korábbi válogatott labdarúgó elmondta, nem okoz gondot számára, hogy régi új csapatánál várhatóan csak második számú kapus lesz Jelle ten Rouwelaar mögött.

„A második számú kapus pozíciója sokkal fontosabb, mint azt az embertek gondolnák. Olyan szakmai tapasztalatokkal, tanulással jár, melyet néha még mindig alábecsülnek" – idézi több holland forrás is Babos Gábor Voetbal Internationalnak adott nyilatkozatét.

„Ez nem azt jelenti, hogy ne lennének ambícióim. Teljesen fitt vagyok és késznek érzem magam arra is, hogy minden héten védjek, de ha arra van szükség, lelkes második számú kapus leszek a NAC-nál" – tette hozzá a 27-szeres magyar válogatott futballista, aki Magyarországon sopronnban és az MTK-ban játszott, majd 2000-ben a NAC Bredánál kezdődött a hollandiai karrierje.

Babos 2004-ben igazolt a NAC-tól a Feyenoordhoz, amelytől előbb kölcsönben, amjd végleg igazolt a NEC-hez. A 38 éves kapus kilenc év után tér vissza a nyáron Bredába.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik