Légiósok: a Lech Poznan kész kifizetni Korcsmár árát - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2010.12.15. 16:22
Lengyel és norvég sajtóinformációk szerint Korcsmár Zsolt nagy valószínűséggel nem a norvég Brann színeiben, hanem a lengyel labdarúgó-bajnokságban, a Lech Poznanban folytatja a pályafutását.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a norvég klub – amely nyár óta kölcsönben foglalkoztatta az Újpest középpályását – nem kívánja a kölcsönszerződés záradékában kikötött 250 ezer euróért érvényesíteni opciós jogát. Lengyel források (többek között a futbol.pl) arról számoltak be, hogy a Lech Poznan 300 ezer eurót sem sajnálna azért, hogy megszerezze az időközben az Anderlecht és a Racing Santander látóterébe is bekerült magyar játékost, és valószínűsíti, hogy Korcsmár tavasszal a lengyel bajnoki címvédőt erősíti majd.beszámoltunk arról, hogy a norvég klub – amely nyár óta kölcsönben foglalkoztatta az Újpest középpályását – nem kívánja a kölcsönszerződés záradékában kikötött 250 ezer euróért érvényesíteni opciós jogát. Lengyel források (többek között a futbol.pl) arról számoltak be, hogy a Lech Poznan 300 ezer eurót sem sajnálna azért, hogy megszerezze az időközben az Anderlecht és a Racing Santander látóterébe is bekerült magyar játékost, és valószínűsíti, hogy Korcsmár tavasszal a lengyel bajnoki címvédőt erősíti majd.

A hírre szerdán a norvég TV2 honlapján reagált Roald Bruun-Hanssen, a Brann általános menedzsere: „Pillanatnyilag mi sem rendelkezünk bővebb információkkal a lengyelországi bejelentésről, de tény, hogy az Újpest igényeit nem áll módunkban teljesíteni. Megtesszük a szükséges lépéseket, igyekszünk karácsonyig tisztázni az ügyet."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik