Juhász otthon érzi magát Brüsszelben, valószínűleg marad

Vágólapra másolva!
2010.07.01. 22:27
null
Juhász (fehérben) és az Anderlecht egy fejjel <br />a mezőny fölé nőtt (Fotó: Action Images)
Szabads&aacute;ga v&eacute;g&eacute;vel edz&eacute;sre jelentkezett az Anderlecht labdar&uacute;g&oacute;csapat&aacute;n&aacute;l Juh&aacute;sz Roland, a belga bajnokcsapat magyar k&ouml;z&eacute;ph&aacute;tv&eacute;dje. A v&eacute;dő elmondta a klub hivatalos honlapj&aacute;nak: j&oacute;l &eacute;rzi mag&aacute;t, &eacute;s val&oacute;sz&iacute;nűleg marad, b&aacute;r m&eacute;g &bdquo;t&uacute;l korai&quot; ezt biztosra venni.

„Otthon érzem magam Brüsszelben, valószínűleg maradok az Anderlechtnél. Hozzáteszem, még korai ezt biztosra venni. Ha maradok, akkor is örülök, ha előre tudok lépni, akkor is. Nem a pénz után megyek: csak olyan klubba mennék el, amelyben játéklehetőséget kapok" – mondta Juhász, aki már öt éve áll az Anderlecht alkalmazásában.

A magyar védő elmondta: örül, hogy együtt maradt a csapat Jelle Van Damme kivételével, így az Anderlecht a Bajnokok Ligájában is menetelhet – már ha kivívja a kvalifikációt. A belga bajnok a harmadik selejtezőkörben kapcsolódik be a BL küzdelmeibe.

„Tavaly jól ment az Európa-ligában olyan erős csapatok ellen is, mint a Bilbao, vagy a Hamburg, miért ne ismételhetnénk ezt meg a BL-ben? Persze, ehhez először be kell jutnunk a csoportkörbe" – mondta Juhász, aki a júniusi válogatott mérkőzések miatt kapott egy kis plusz pihenőt.

„Három hétig tudtam pihenni a családommal Magyarországon, tökéletesen feltöltődtem. Mivel később érkeztem vissza a csapathoz, egyéni edzéseket végzek, de jó állapotban érzem magam."

Az Anderlecht napi két edzéssel készül a szezonrajtra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik