Japán: eldőlt, Vécsei Bálint távozik a Vissel Kobétól

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2023.12.28. 10:14
null
Vécsei Bálint búcsút int Kobénak (Fotó: Getty Images)
„99 százalék, hogy a váltás mellett fogok dönteni” – mondta korábban az M4 Sportnak Vécsei Bálint. A magyar középpályás most már teljesen biztos benne, hogy elhagyja a Vissel Kobét, japán bajnok klubja ugyanis a hivatalos honlapján bejelentette: nem hosszabbít szerződést vele.

 

Vécsei Bálint szeptember elején szerződött a japán élvonalbeli Vissel Kobéhoz. Azóta kilenc bajnokit játszott csapata, ő viszont ezekből csak kettőn kapott játéklehetőséget, összesen 22 percet töltött a pályán.

A Kobe történelme során először nyerte meg a J1 League-et, a pályafutása ötödik bajnoki aranyát szerző Vécsei Bálintot azonban nem marasztalta a klub. A 12-szeres magyar válogatott középpályás már visszatért Magyarországra, az M4 Sportnak december közepén úgy nyilatkozott, célja, hogy leendő csapatában nyújtott teljesítményével kiharcolja helyét Marco Rossi Európa-bajnoki keretében.

„Köszönöm minden Vissel Kobe-szurkolónak a meleg fogadtatást és a folyamatos támogatását. Hálás vagyok mindenkinek a klubnál, hogy megadták nekem a lehetőséget és büszke vagyok, hogy a történelmi bajnoki cím megszerzésének részese lehettem. Bár rövid időt töltöttem itt, volt lehetőségem arra, hogy számos nagyszerű barátot szerezhessek. Mindenkinek sok szerencsét kívánok a továbbiakban” – mondta búcsúzóul a klubhonlapnak Vécsei Bálint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik