MLS: Sallói Dánielék számára is vége az idénynek

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.11.27. 06:58
null
Sallói Dániel végigjátszotta a Houston elleni meccset, csapata 1–0-ra kikapott és búcsúzott a rájátszástól (Fotó: faceboook.com/Sporting Kansas City)
Az elmúlt hétvégén előbb a Gazdag Dániellel felálló Philadelphia Union kapott ki 1–0-ra és búcsúzott az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) rájátszásától, majd magyar idő szerint hétfőn éjjel Sallói Dánielék is kiestek.

Sallói Dániel kezdőként végigjátszotta a Sporting Kansas Cityben a Houston Dynamo elleni Nyugati főcsoport-elődöntőt, amelyet Franco Escobar 39. percben szerzett gólja döntött el a Houston javára. A Sporting az 1–0-s idegenbeli vereséggel búcsúzott az MLS rájátszásától, mert ebben a szakaszban már egy meccsen dől el a továbbjutás.

A Houston ellenfele a főcsoportdöntőben a bajnoki címvédő Los Angeles FC lesz, amely szintén 1–0-ra győzött a Seattle ellen.

A 27 éves Sallói Dániel az alapszakaszban 34 meccsen hét gólt és ugyanannyi gólpasszt ért el, a rájátszásban pedig három mérkőzésen kétszer talált be, egy gólpassz mellett.

MLS
RÁJÁTSZÁS
NYUGATI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ
Houston Dynamo–Sporting KC 1–0
Spoting KC:Sallói Dániel kezdett és végig is játszotta a meccset.

Seattle Sounders–Los Angeles FC0–1

KORÁBBAN

KELETI FŐCSOPORT, ELŐDÖNTŐ
FC Cincinnati–Philadelphia Union 1–0
Philadelphia:Gazdag Dánielkezdőként végigjátszotta a meccset.
Orlando City–Columbus Crew 0–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik