Anglia: Kovács János vezényléssel ünnepelte, hogy gólt fejelt

Vágólapra másolva!
2011.02.18. 14:57
Az idény első felét beárnyékoló térd- és vállsérülés már a múlté. Kovács János, az angol labdarúgó-bajnokság negyedik vonalában (League Two) szereplő Hereford United csapatkapitánya újra élvezi a játékot – olvasható a magyar futballistával készített, a Hereford Times honlapján pénteken megjelent beszélgetésben.

„Kiválóan érzem magam Herefordban, még néhány kiváló magyar ismerősre is szert tettem a városban" – mondta a 25 éves magyar védő, aki a múlt hét végén fontos gólt fejelt a Cheltenhamnek (3–0), és tettét feltűnést keltőn ünnepelte: zenekari karmester módjára vezényelni kezdett a közönségnek.

„Szeretem nagyon megünnepelni a góljaimat, bár kívülről talán úgy tűnik, mintha elveszíteném a fejem – idézi a lap a védőként leginkább a saját kapuja előtti feladatokra összpontosító Kovácsot. – Ez nem új szokásom, a találataimnál a múltban is szerettem bolondozni, a csapattársaim viccelődnek is velem eleget. De most nem ez a lényeg, hanem hogy újra egészséges vagyok, élvezem a játékot, és a kemény munkánk gyümölcse kezd beérni."

Az idényt nagyon rosszul kezdő Hereford United az elmúlt nyolc fordulóban 17 pontot gyűjtött, kettővel többet, mint amennyit a megelőző húsz játéknapon összesen. A sokáig sereghajtó együttes a 24. helyről a huszadikra kapaszkodott fel, és a bennmaradásért vívott harcot szombaton a szintén alsóházi Burton Albion ellen folytatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik