Korcsmár Zsolt a Brannhoz szerződik - hivatalos

Vágólapra másolva!
2011.01.13. 20:30
null
Korcsmár a továbbiakban is a Brann mezében játszik majd
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online információi: az Újpest és a Brann megegyezett Korcsmár Zsolt vételáráról, így a magyar futballista játékjoga végleg a norvég klubhoz kerül.

Korcsmár Zsolt ügye – akinek szerződtetéséről hetek óta tartottak a tárgyalások a norvég Brann és az Újpest között – lezárult. Az Újpest hivatalos honlapján megjelent tájékoztatás szerint a futballista játékjogát végleg megszerezte, illetve megszerzi a norvég együttes.

A „megszerzi" megfogalmazás azért helytálló, mert az újpestiek bejelentése szerint a szerződés aláírására pénteken kerül sor.

Az Újpest a játékos vételárát – a norvégokkal történő megegyezés szerint – üzleti titokként kezeli. Norvégiából származó információnk szerint Korcsmárért több részletben, összesen (a korábbi féléves kölcsönszerződési díjjal együtt) valamivel több mint 300 ezer eurót fizet a Brann. A védőként és védekező középpályásként is bevethető futballista három évre ír alá új együtteséhez.

Mint ismert, Korcsmár az őszi szezonban kölcsönjátékosként már a Brann-nál szerepelt, amely decemberben jelezte: élne opciós jogával, és végleg szerződtetné a védőt. A norvég klub azonban a szerződésben szerepelt összegnél kevesebbért szerette volna megszerezni az Újpest labdarúgóját.

A mai napon azonban megtörtént a szóbeli megállapodás a két csapat között, holnap pedig hivatalossá is válik a klubváltás, melyben a SportConcept menedzseriroda műkdött közre.

Az anyagi gondokkal küszködő Újpest tehát megvált egyik legértékesebb játékosától, s a napokon belül bejelenthetik Simon Krisztián távozását (Feyenoord) is a Megyeri úton (igaz, ő egyelőre kölcsönbe szerződik Hollandiába).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik