Feyenoord: Simon Krisztián az Ajax ellen mutatkozhat be tétmeccsen

Vágólapra másolva!
2011.01.11. 13:06
Ahogy arról a Nemzeti Sport Online decemberben elsőként beszámolt: Simon Krisztián az Újpesttől kölcsönbe a Feyenoordhoz szerződik. A rotterdami vezetők részletkérdésekről egyeztetnek a magyar klubbal, de a héten szeretnének pontot tenni az ügy végére, hogy a támadó január 19-én már pályára léphessen az Ajax elleni bajnokin.   

„Még ezen a héten szeretnénk megegyezni az Újpesttel. Sőt, azt szeretnénk, ha Simon Krisztián január tizenkilencedikén már játszana az Ajax ellen" – jelentette ki a magyar futballistával kapcsolatban a Feyenoord technikai igazgatója, Leo Beenhakker.

Mészöly Géza, a lila-fehérek vezetőedzője egy tegnapi nyilatkozatában elmondta, Simon távozása 90 százalék, ami szintén azt támasztja alá, hogy már csak részletkérdésekről egyeztetnek a felek.

„Ilyen kérdésekben természetesen nem én döntök, de volt bennem félsz, hogy nem korai-e Krisztiánnak a Feyenoordba igazolni. Ám ha úgy megállja a helyét, mint ahogy a próbajátékon, nem szabad marasztalni" – mondta a Nemzeti Sportnak a szakvezető a fiatal labdarúgóról.

Simon ma délután egyébként a Feyenoord ománi edzőtáborában is bizonyíthat: a hírek szerint kezdő lesz a helyi U21-es válogatott elleni felkészülési meccsen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik