Szerhij Rebrov úgy érzi, a Ferencváros felnőtt az Európa-ligához. Továbbjutásról továbbra sem beszélnek az Üllői úton, de öröm, hogy 11 km-rel többet futott a csapat, mint a Mezőkövesd ellen, Dibusz Dénes pedig a kapott gól nélkül lehozott két CSZKA elleni párharcra büszke.

A 12. fordulóval az OTP Bank Liga átlép a második körbe. Kétoldalas összeállítás dolgozza fel a szombat és a vasárnap legfontosabb eseményeit – összeállításokkal, tippekkel, tudnivalókkal és információkkal.

Rajtol a Fed-kupa döntője. A női teniszezők „Davis-kupája” az idén utoljára zárul ebben a lebonyolításban, Győri Ferenc megvizsgálta, Ashleigh Barty „egyedül” elég-e a franciák legyőzéséhez, amúgy pedig a jövő évtől Budapestre költözik a sorozat fináléja.

• És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – az uruguayi sorozat záró epizódjában Óscar Tabárezzel, az ősdebreceni kézilabda-mesteredzővel, Köstner Vilmossal, Mezőkövesd hősével, Cseri Tamással, az örökifjú paksi masszőrrel, Váczi Lászlóval, Mexikóváros születésnapos kenusával, Tatai Tiborral és Faludi Viktória sportpszichológussal.