PFLA: Orbán Viktor tanácsadója az új igazgató Felcsúton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.14. 11:59
Mészáros Lőrinc elnök bejelentette, hogy Takács Mihály lett a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia új vezetője, akinek a feladata a szakmai munka felügyelete mellett  a különböző területek, osztályok, alintézmények tevékenységének összefogása, irányítása – adta hírül a pfla.hu.

A Puskás Akadémia igazgatóinak pénteki értekezletén Mészáros Lőrinc, az intézményt működtető alapítvány kuratóriumának az elnöke bejelentette, hogy mostantól Takács Mihály irányítja igazgatóként az Akadémia napi munkáját, ő lesz a közvetlen felettese a különböző területek, osztályok, alintézmények vezetőinek, igazgatóinak. Az értekezleten jelen lévő szakembert nem kellett bemutatni a jelenlévőknek, hiszen felcsúti futballista múltja után évekig dolgozott az Akadémia edzőjeként (öt esztendeje ő volt a szakvezetője annak az U14-es csapatnak, amely az Akadémia első bajnoki címét szerezte), majd 2010 óta a Miniszterelnökség munkatársaként, Orbán Viktor kormányfő tanácsadójaként is napi kapcsolatban volt Akadémiánkkal – írja a pfla.hu.

Az új igazgató kinevezésére részben az egyre sokasodó feladatok, az egyre inkább szerteágazó tevékenységek koordinálásának az igénye miatt volt szükség – teszi hozzá a honlap.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik