NB I: Döbbenetes néhány játékosom hozzáállása - Véber

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.25. 00:11
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I ötödik fordulójában az Újpest hazai pályán kiütéses, 6–1-es győzelmet aratott a Mezőkövesd-Zsóry felett. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Kozma István, az Újpest vezetőedzője örömét fejezte ki csapata helyzetkihasználása láttán, míg a vendégeket irányító Véber György szerint játékosai cserben hagyták az edzői stábot.

Kozma István (az Újpest vezetőedzője): – A mérkőzés előtt is azt nyilatkoztam, hogy döntő lesz a helyzetek kihasználása. Az eddigi mérkőzéseinken is sok lehetőséget alakítottunk ki, ezt most végre sikerült jó arányban kihasználnunk. Nem szállunk el ettől a győzelemtől, ugyanilyen keményen dolgozunk tovább. Tény, hogy a csapatnak nagyon jót tett a győzelem, és végre elhiszi mindenki, hogy a helyzeteket nem csak kihagyni lehet, hanem be is lehet rúgni azokat. Az első tizenöt percben jól kezdtük a mérkőzést, derült égből villámcsapásként ért a Mezőkövesd gólja, ez kicsit meg is fogta a csapatot – nagyon kellett, hogy már a szünet előtt megfordítsuk az állást. Szeretném kiemelni, hogy nagyon jó volt látni, hogy a csapat a meccs után együtt tudott ünnepelni a közönséggel. Bízom benne, hogy egyre több Újpest-szurkoló a csapat mellé áll és kijönnek a meccsekre, mert ma is látszott, hogy a segítségükre nagy szükségünk van.Kozma István (az Újpest vezetőedzője): – A mérkőzés előtt is azt nyilatkoztam, hogy döntő lesz a helyzetek kihasználása. Az eddigi mérkőzéseinken is sok lehetőséget alakítottunk ki, ezt most végre sikerült jó arányban kihasználnunk. Nem szállunk el ettől a győzelemtől, ugyanilyen keményen dolgozunk tovább. Tény, hogy a csapatnak nagyon jót tett a győzelem, és végre elhiszi mindenki, hogy a helyzeteket nem csak kihagyni lehet, hanem be is lehet rúgni azokat. Az első tizenöt percben jól kezdtük a mérkőzést, derült égből villámcsapásként ért a Mezőkövesd gólja, ez kicsit meg is fogta a csapatot – nagyon kellett, hogy már a szünet előtt megfordítsuk az állást. Szeretném kiemelni, hogy nagyon jó volt látni, hogy a csapat a meccs után együtt tudott ünnepelni a közönséggel. Bízom benne, hogy egyre több Újpest-szurkoló a csapat mellé áll és kijönnek a meccsekre, mert ma is látszott, hogy a segítségükre nagy szükségünk van.

Véber György (a Mezőkövesd vezetőedzője): – A nagycsapat jól lepofozta a kicsit, játszadozott vele, mint macska az egérrel. A legfájóbb, hogy az ilyen nagy különbségű győzelmet tálcán kínáltuk a hazaiaknak, ők pedig köszönték szépen és éltek vele. Teljes döbbenet néhány játékosom hozzáállása és mentális csődje. A dolog azon részében van saram, hogy a múlt heti mérkőzés előtti héten egy-két játékos edzésmunkája okán hiányérzetem volt, ez bebizonyosodott a Pápa ellen is, de nem változtattam, mert nem szeretem dobálni a játékosokat – ők viszont ismét cserben hagyták az edzői stábot. Komoly megaláztatás volt nekünk a kispad mellett végigélni az egészet. Más nincs hátra, mint gratulálni a hazaiaknak, mert ilyen arányban is megérdemelték a győzelmet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik