MK: „Úgy tudtunk játszani a Fradi ellen, ahogy az illő egy ilyen mérkőzésen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.22. 20:22
Csaknem telt ház előtt játszotta a Szegedi VSE az FTC elleni Magyar Kupa-mérkőzését a Vasutas Sportpályán. A Csongrád megyei I. osztályban szereplő szegediekre motiválóan hatottak a szurkolók és természetesen az is, hogy a Ferencváros ellen léphettek pályára. A 2–0-s zöld-fehér sikerrel záruló találkozó után a hazaiaktól Baka Márk, Nagypál Patrik és Végh Ariel beszélt az NSO Tv-nek arról, hogyan élték meg a Fradi elleni összecsapást. 






MAGYAR KUPA
6. FORDULÓ

SZEGEDI VSE (Csongrád megye I.)–FERENCVÁROS 0–2 (0–1)
Szeged,Vasutas Sportpálya, 3500 néző.V:Antal Péter (Bornemissza Norbert, Garai Péter)
SZVSE:Pluhár – Kormányos, Vastag, Seres, Nagypál – Pócs D., Csamangó – Végh A., Bilics (Bakos Á., 87.), Juhász S. (Baka, 69.) – Kelemen B. (Vitos, 46.).Vezetőedző:Brinszky Adrián
FTC:Holczer – Lovrencsics G. (Csonka A., 84.), Otigba, Blazic, Leandro – Szpirovszki, Sigér – Csernik (Koch, 62.), Lanzafame (Finnbogason, 64.), Petrjak – Böde.Vezetőedző:Szerhij Rebrov
Gólszerző:Leandro(0–1)a 21., Finnbogason(0–2)a 87. percben
MESTERMÉRLEG
Brinszky Adrián:
– Az ország legnépszerűbb csapata hamisítatlan focihangulatot teremtett térségünkben, ezért jár a köszönet a Ferencvárosnak. Fizikai és technikai fogyatékosságaink miatt eleinte nem mertük vállalni, a hajrában azonban megpróbálkoztunk a bátrabb támadójátékkal, ám ellenfelünk extrém találata megpecsételte a sorsunkat.
Szerhij Rebrov:– Tiszteltük megyei első osztályú ellenfelünket, ezért erős kerettel érkeztünk Szegedre. A színvonalas játékra alkalmatlan pályán kiharcolt győzelmünkkel elégedett vagyok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik