KaranténKirály: Lékai Máté visszatér és Mezőkövesd-szurkolónak öltözik – videó

Vágólapra másolva!
2020.05.23. 10:12
A Telekom Veszprém és a magyar válogatott kiválósága, Lékai Máté visszatér a KaranténKirályba, hogy ezúttal amerikai focis ellenfelével birkózzon meg. Vajon második nekifutásra sikerül a továbbjutás?

A KaranténKirály sportdöntőbírósága úgy döntött, hogy Lékai Máté, a játék első kiesője visszatérhet a játékba szerencsés vesztesként. A klasszis irányítót a műsor első epizódjában veszprémi és válogatottbeli csapattársa, Ligetvári Patrik győzte le szoros küzdelemben, de neki kedvezett a szerencse, a korábban kiesettek közül ő az, aki egy igazi nagyágyúval, Kovács Sándorral összecsaphat az utolsó előtti nyolcaddöntőben. A két versenyző humorát ismerve előre borítékolható, hogy szem nem marad szárazon a nevetéstől.

Erre máris kiváló példa az, ahogyan beöltöznek a Mezőkövesd Zsóry kék-sárga színekben pompázó szurkolójának. Ahogyan látjuk, Lékai Máté a ház minden olyan mozdítható berendezését összeszedte, amit pontot érhet. Úgy néz ki, nem szeretne másodszor is búcsúzni a játéktól…

Nem árulunk zsákbamacskát, Scherer Péternek ebben a részben az eddigieknél is nagyobb szerep jut majd, de lesz szó ablakon kirepülő páncélszekrényről, a Hooligansről, habarcsról, medencéről, szörfről és egy méretes jégkrémről egyaránt.

Az epizód szombaton 20.45-től lesz látható a Sport1-en.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik